hatta verdiğn linkten girdim açıldı
allah allah yaa sorun bende mi acaba kapattım açtım yine girmiyo anlamadım ki ben bu işi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta verdiğn linkten girdim açıldı
allah allah yaa sorun bende mi acaba kapattım açtım yine girmiyo anlamadım ki ben bu işi
yanliz degilsin:)
bendede acilmiyor
kizlar facebooka girebiliyormusunuz??
buna sevineceğimi hiç düşünmemiştimiyi bari yalnız değilim
[sıze=3]esracım dün sağol nosunu vermiştin bugün aramıştım,qakşama doğru 3 kutu benimolar geldi ama eticin yok gelmezse bu seferde mail atıcam
benimolar mng ile geldi..
3ü 1 arada kahvelerin yanında ii gidiyor[/sıze]
ülker çikolata
ülker çikolata her hafta bir audi a3 ve 10 iphone 4s kazandırıyor! çifte mutluluk yaşamak için paket içindeki şifreyi; ad, soyad ve adres bilgilerinle beraber kısa mesajla 2117ye veya http://www.ulkercikolata.com.tr/ adresine gönder, çekilişe katıl! Daha çok şifre yolla, şansını katla! Paketi açtığın an mutlu bir an!
Afıyet olsun sekerım :)
kızlar bndede sabah acılmadı facebook
ama sımdı acıldı
30 marttan ıtıbaren face herkeste zaman tunelıne gırıcek dıolar
ya ben ondan bısı anlamıorum![]()
asla meyan kökü yoktur sadece millet bangır bangır bağırıyo içinde neler var diye.bence sizde bu kadar emin olmayın yararlı bişeyde değil zaten .ama herkesin aklı var zaten içen içer
günaydın herkedse....
zararlı olduğu için insanların saçma uydurmaları bence. öyle bişey olsa sağlık bakanlığı onay vermez diye düşünyrm cnm.
Bu arada kırmızı kasada trendyol var kızlar. Olmadığını da nerden çıkardınız.
Alınan kodlar sadece ay sonuna kadar geçiyor.
canım trendyol var ama stok tükenmiş
Su araba bana cıksa ne var