Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Foi Accessories olarak Kadınlar Günü çekilişine katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı Set kolye hediyemizi beşe çıkardık.

Kazananlar:

Şeydali Göçer
Zeynep Efe
Duygu Gezen
Leyla Erkin
Behice Şart

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

selam kızlar tam bir haftadır giremedim nete anneme kaçtım gezmelere

tam 70 sayfa birikmiş okuyamadım yaa :( kızım hasta durmuyor

kadınlar gününe özel yada güncel kampanyalar varmı

bu arada DURU juş jeli kazanmıştım 13 şubatta

geçen

kargodan tel geldi açtım

adam aras kargodan aradığını söyledi

şampuanınızın kapağını kırdık

nedeni ise köpek kovalamış

kusura bakmayın hanımefendi dedi bende yapıcak birşey yok napabilirim dedimm

demez olaydım :4:

duru duş jellerim bir geldi ki

biri çalınmış:47: vişneli olan

mangolu olanın kapağınıı kırmışlar

karamelli duş jelinin ise üzeri çamurlu bu ne rezalet direk evyaptan geldiği için evyapa mail attım dün gece o sinirle:47:

yaıt gelmedi eğer gelmesse yanıt

aras kargoya şikateyye bulunucam çok sinirlerim bozuldu bukadar insan salak yerine koyulmaz:25:

kapağını kırdılar ağzımızı açmadık diye sen birde çal

kutu geldi ki paramparçaa

bu ne

rezillik insanlarda allah korkusu kalmamış belli ki:18:

Son düzenleme:
bioderma kazananlar

İşte kazananlar: BUKET FİLİZ, GÜLCAN GÜL, ZEYNEP YILMAZ,ZEYNEP EFE, HASİBE GÜLER, NURAY ÇAKMAK,GİZEM GÜLER,TUBA ER,CEYDA ÖZTÜRK, SEMA GÜNEŞ.

kızlarr selam ruffles cipslerim geldi:56:.şu yeni çıkan max serisinden yollamışlar.100 paket kazanmıştım sağolsunlar 160 paket göndermişler.:16::119::119:

bide içinden çıtır para çıkıyor daha bir tane yedim 25 kuruş çıktı 160 paketten de 25 kuruş çıksa baya karlı olur bu ruffles işi :9::9::37::52:

Eklentiler

• $ruffles   fd.webp
    $ruffles fd.webp
    89,9 KB · Görüntüleme: 29
Esra sana çıksın şekerim.Sonrada sıralı bizlere çıksın.
:) bana cıkarsa her gun bırınızı cekılıs yaparaktan gezdırırdım :)
benzın gezene aıt olurdu :1::1::1:
kızlarr selam ruffles cipslerim geldi:56:.şu yeni çıkan max serisinden yollamışlar.100 paket kazanmıştım sağolsunlar 160 paket göndermişler.:16::119::119:

bide içinden çıtır para çıkıyor daha bir tane yedim 25 kuruş çıktı 160 paketten de 25 kuruş çıksa baya karlı olur bu ruffles işi :9::9::37::52:

harıka yhaaaaaa
bnaada 80 paket gelmıstı agzıma dahı almadım dagıtm
sevmıordum sade rufflesı
bu olsaydı yerdım :):27:

oyyy maşşallah ne ballısın he bize bi tane bile bişi çıkmadı 160tane vuhuuuuuuu:1::1::1:

:56:afiyet olsun canm :56: bana da 205 adet gelmişti:1:

Degerli ....
Link üzerinden ulasabileceginiz 3 sorulu mini anketimize katilip, görüslerinizi paylasirsaniz hem gündem ile ilgili fikirlerinizi beyan etmis olacaksiniz, hem de fikirmetre.com sitesinde 2 TL hediye puan kazanacaksiniz.

Mini anketimize baslayabilmek için gerekli size özel sifreniz ile asagidaki linkten giris yapabilirsiniz.

böyle bişey gelmiş bana fikirmetre den ..:ssz:

Kadınlar gününü sürprizlerle kutluyoruz!
8 Mart Kadınlar Günü'nde yine takipçilerimizi hediyeler bekliyor..

Yarın da gün boyunca bizi takip edin, Divas Pırlanta'nın sürprizlerinden biri sizin olsun!
mahmure.com - Duvar | Facebook

oyyy maşşallah ne ballısın he bize bi tane bile bişi çıkmadı 160tane vuhuuuuuuu:1::1::1:

:56:afiyet olsun canm :56: bana da 205 adet gelmişti:1:

:) bana cıkarsa her gun bırınızı cekılıs yaparaktan gezdırırdım :)
benzın gezene aıt olurdu :1::1::1:

harıka yhaaaaaa
bnaada 80 paket gelmıstı agzıma dahı almadım dagıtm
sevmıordum sade rufflesı
bu olsaydı yerdım :):27:

sağolun kızlar :29:

Back
X