Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) bana cıkarsa her gun bırınızı cekılıs yaparaktan gezdırırdım :)Esra sana çıksın şekerim.Sonrada sıralı bizlere çıksın.
kızlarr selam ruffles cipslerim geldi.şu yeni çıkan max serisinden yollamışlar.100 paket kazanmıştım sağolsunlar 160 paket göndermişler.
:119::119:
bide içinden çıtır para çıkıyor daha bir tane yedim 25 kuruş çıktı 160 paketten de 25 kuruş çıksa baya karlı olur bu ruffles işi![]()
kızlarr selam ruffles cipslerim geldi.şu yeni çıkan max serisinden yollamışlar.100 paket kazanmıştım sağolsunlar 160 paket göndermişler.
bide içinden çıtır para çıkıyor daha bir tane yedim 25 kuruş çıktı 160 paketten de 25 kuruş çıksa baya karlı olur bu ruffles işi![]()
oyyy maşşallah ne ballısın he bize bi tane bile bişi çıkmadı 160tane vuhuuuuuuu![]()
afiyet olsun canm
bana da 205 adet gelmişti
![]()
:) bana cıkarsa her gun bırınızı cekılıs yaparaktan gezdırırdım :)
benzın gezene aıt olurdu
harıka yhaaaaaa
bnaada 80 paket gelmıstı agzıma dahı almadım dagıtm
sevmıordum sade rufflesı
bu olsaydı yerdım :)![]()
sağolun kızlar![]()
kızlar şimdi organıcum şampuan ve gunes kremı geldı
bunlar yetıskınler ıcındı dımııı:26::26::26:
güle güle kullan,nerden kazanmıştın acaba organikcelebiden mi?[/
bu arada bana hala cevap vermemişler