Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kzlar organik çelebiye yazmıştım cevap gelmiş ; gelen cevap : kazananlar arasında isminizi adresinizi göremedik vs vs ben de bana ilettikleri maili ve cevaplayarak reply yaptığımı söyledim.ama bozuldum hem bilgilerimizi topluyorlar hem de kendi yolladıkları mailleri inkar ediyorlar başka aranmayan var mı ? bence hep birlikte yazalım ayıp ettiler

Son düzenleme:
kzlar organik çelebiye yazmıştım cevap gelmiş ; gelen cevap : kazananlar arasında isminizi adresinizi göremedik vs vs ben de bana ilettikleri maili ve cevaplayarak reply yaptığımı söyledim.ama bozuldum hem bilgilerimizi topluyorlar hem de kendi yolladıkları mailleri inkar ediyorlar başka aranmayan var mı ? bence hep birlikte yazalım ayıp ettiler

ben de mail attım ama bana cevap gelmedi.bence topluca atalım bakalım ne diyecekler

ben de mail attım ama bana cevap gelmedi.bence topluca atalım bakalım ne diyecekler
bence birşey yollayacakları yok canım sistem kaydetmiyor olsa bize otomatik mail yollayamazdı değil mi ? bence herkes buraya yazsın ki birdaha bizim aracılığımızla reklam yapmalarına izin vermemiş olalım ya da tekrar yarışma yaparlarsa anlasınlar ki bilgi adres toplamak için,tekrar yazdım bakalım cevap verecekler mi gelirse yine size yazarım

Aşağıdaki New Life ürünlerinden hangisi strese karşı etkilidir?
Lactease
CoEnz QH
Mena K2
Enginar Özü

Lactease
CoEnz QH
Mena K2
Enginar Özü

sitesinden araştırdım ama bulamadım sadece enginar kapsülümü ne vardı ya onda sinerjik etki yapar yazıyodu bende onu işaretledim tebrikler dedi doğru herhalde :26:

sitesinden araştırdım ama bulamadım sadece enginar kapsülümü ne vardı ya onda sinerjik etki yapar yazıyodu bende onu işaretledim tebrikler dedi doğru herhalde :26:

bende baktım a şıkkında da strese karşı etkilidir dio, b şıkkında da, e enginar da strese karşı etkili cevap ne anlamadım :50: ben a yaptım tebrikler dedi, başka bi adresten b yaptım ona da tebrikler dedi :6: :6: :6:

Lactease
CoEnz QH
Mena K2
Enginar Özü

Günlük aktivitelerinizi etkilemez
Bağımlılık yapmaz
Laktoz içermez

Etkisi
Günlük hayatta çoğunlukla yaşanan stres, istek ve baskıların kişinin başa çıkabilme kapasitesini aştığında ortaya çıkan durumdur. Lactease, sütten elde edildiğinden doğal kaynaklı bir destek olup vücudun strese karşı savaşmasına doğal yoldan yardımcı olur. Laktoz içermediğinden güvenle kullanılabilir.

Kullanım Alanları
Stresle etkili bir şekilde baş etmekte,
Strese bağlı sıkıntıların hafifletilmesinde,
Diyet programlarının daha rahat uygulanabilmesinde

bende bunu buldum

beğendirmeli:47:
Kadının Gazetesi
‎8 Mart saat 17 :00 'ye kadar facebookta belirli aralıklarla haberler yayınlayacağız. Bu haberleri profilinde paylaşan ve paylaştığı haberi 15 kişiye beğendiren kişiler kampanyamıza dahil olacaklardır. Facebook sayfamızı beğenmeyi de unutmayalım...
https://www.facebook.com/pages/Kadının-Gazetesi/228652237175377

Doğadan

Yarın 8 Mart Kadınlar Günü... Doğadan olarak sizin için bir sürpriz hazırladık. Yarın sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.

Duru Banyo Keyfi
‎"Duş jelinde favori renginiz hangisi?" anketine oy veren kullanıcılarımız arasından yaptığımız çekilişle ödül kazanan "Şule Aktaş, Zeynep Baltrak, Halil Karahan, Çağrı Günay Aydın ve Sevcan Özeken" isimli kullanıcılarımızı tebrik ediyoruz.
Kendilerine iletişim bilgileri için Facebook'tan mesaj atılacaktır.

merhaba kızlar gecen aylarda fotograf yarışmalı olan kerastese türkiye'den kazanan olmusmuydu?
geogle yazınca fotografımız cıkıyo ve ben bunu dile getiriyorum e-maille ve duvarında ama malesef düzeltmiyolar bu durumu sanırım su izin ver denilen yere tıklıyoruz ya onu yapmısız öle yapacaklarını ben bilseydim hiç tıklar ve katılırmıydım gercekten cok canım sıkılıyo bu durumdan ya :25:

organikcelebi bana mail atmış

Sitemizde bulunan Yasal Uyarı bölümünü okumanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

organikcelebi.com | Ana Sayfa

kısaca kazanamadınız demeye çelışıyo sanırım hadi ben kazanamadım ya diğer katılanlar,hiçbirimiz mi azanamadık?

Back
X