Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Prit e katıldığım gün kazandınız hediyeniz gönderiklecektir cart curt yazıyodu, şimdi de şansınızı
tekrar deneyin yazıyorr:47: Akıllı mı sanıyor bunlar kendilerini acabaa? Allahtan ekran görüntüsü
almıştım cıngar çıkarcam vallaaaa:22::22::22:

kızlar şimdi organıcum şampuan ve gunes kremı geldı :52::52::52::52::52:
bunlar yetıskınler ıcındı dımııı:26::26::26:

güle güle kullan ,aras kargo ile mi geldi?

arkadaşlar organikçelebinin teyit mailini gönderdikten sonra,hata maili geliyor..
yani,teyit mailleriniz ulaşmıyor..
2 hesabımdan da öyle oldu..
kontrol ederseniz sizinde öyle olduğunu göreceksiniz

mail kutunuzda,delivery mail uyarısını göreceksiniz..:31:

organik çelebi ye mail gönderdim hediyeniz tarafıma ulaşmadı diye. bana bu maili göndermişler.
madem niye kazandınız diyosun dimi ama..:19::19::19:

Sn. xxxx ,

Sistem mailinin altındaki uyarıyı ve sitemizdeki “Yasal Uyarı” bölümünü okumanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

organikcelebi.com | Ana Sayfa

Kızlar melissa westwood ayakkabının beyazını ya da pembesini almak istiyorum.Nerden bulabilirim ve site de ki bazı yorumlarda okudum ebay falan diyorlar orjinal mi olur orda satılanlar ve numarayı nasıl alacam.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar organikçelebinin teyit mailini gönderdikten sonra,hata maili geliyor..

bende öyle bir uyarı yok :26:

esracım dün sağol nosunu vermiştin bugün aramıştım,qakşama doğru 3 kutu benimolar geldi ama eticin yok gelmezse bu seferde mail atıcam
benimolar mng ile geldi..
3ü 1 arada kahvelerin yanında ii gidiyor :9:

eticin ben de aylardır bekliodum dün geldi.geç de olsa yolluolar sanırım.bence bekle biraz daha

canım ben yokusta oturdugum ıcın kargo arabasını goremedım eşim teslım aldı

tatli gaci bana da teyit maili atmamışsınız bilgisi yollamışlar , halbuki iletmiştim demek ki kandırıldık 100 kişi deyip 10 kişiye yollamışlardır bilgilerimizi topladılar

AFİYET OLSUN CNM..

OFF YAA BU NESCAFE ŞİFRELERİ GİR GİR BİTMİYO.sÜREKLİ BİLGİLERİ TEKRARDAN GİRMEK ZORUNDA KALIYOSN:50::50:
koras nereye giriyorduk şifreleri
birde bitmiş nescafe paketlerinide biriktirmek gerekiyor mu?
fiş yok ya hani faceden kazandıgımız için..

eticin ben de aylardır bekliodum dün geldi.geç de olsa yolluolar sanırım.bence bekle biraz daha

umarım benimolar geldi dün ama eticinde gelir inşallah

Yves Rocher Türkiye

Kadınlar Günü’nde Yves Rocher Mağazaları’nda sizlere çok özel sürprizlerimiz olacak, hazırlıklı olun!

Kızlar ruffles kampanyası bitmişti değil mi?

VERO MODA TÜRKİYE
VERO MODA'DAN SEYAHAT GARDIROBUNUZU KAZANMAYA HAZIRSANIZ BEĞENİ TIKLAYIN! YARIŞMAMIZ YARIN BAŞLIYOR!

acer yeni yarışmanın 10 haklık şifresini alan varmı şifrelerin verildiği mağazaları yazmışlar yakın olan varsa bir zahmet alıpta buradan isteyenlere özelden msj olarak atabilirse belki bizden biri kazanabilir laptopu belirtilen magazalara yakın olan varmı acaba ?

babamın hesabına mail açmıştım limangoya üyelik için..
birkaç gün önce mail gelmiş avivasa dan..enteresan..
2/3/2012

Katkı payı/prim ödemeniz gerçekleşmiştir. ........ no'lu sözleşmenize/poliçenize ait ödeme belgesi ekte bilgilerinize sunulmuştur.
müşteri hizmetlerini aradım..babanız arasın diyorlar..mail i ben açtım ve yalnız limango için bir de 'benim o' için kullandım..ne alaka anlamadım..

imza yok,talimat yok..nasıl tahsilat yapacaksınız diyorum, halaaa arasın babanız diyorlar..
belki telefonla satış olmuştur,kredi çekmiştir diyorlar, anlamak mümkün değil bu müşteri hizmetlerini..:22:
:32::32::32::51:

Back
X