Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İkiçay
www.bizeikicay.com alışveriş sitemizce düzenlenen banner yarışmamızda "dünya kadınlar günü ile ilgili kuzey yıldızı" temamızı doğru tahmin eden ilk yarışmacımız sayın @kamile koraş çelik olmuştur. tebrik ediyoruz.

tebrikler kkoras bu ikinci oldu sana kazandığını müjdelediğim aynı çabayı senden de bana bekliyorum

aa çok şaşırdımçok sağol:90::90:
İnş cnm..

aa çok şaşırdımhiç beklemiyodum
inş cnm tşkama ben senin adını bilmiyorum ki.:44::44:

Son düzenleme:
Trendyol Marjin'in şık hediyeleri sahiplerini buldu! Marjin butiğimizde 165 Ayakkabı, 69 Babet ve 39 adet Çanta bulunuyor! Burak İzgi, Fırat Özsayın, Nursel Nayman, Meltem Yıldırım, Feryal Mistikoğlu, Derya Yıldız görseldeki Marjin 'Bej Rugan Ayakkabı Z03' isimli ayakkabıyı kazandınız, tebrikler! istediğiniz beden ve güncel iletişim bilgilerinizi 'Marjin Hediye' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atmanızı rica ediyoruz. trendyol'da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!

Trendyol Marjin'in şık hediyeleri sahiplerini buldu! Marjin butiğimizde 165 Ayakkabı, 69 Babet ve 39 adet Çanta bulunuyor! Burak İzgi, Fırat Özsayın, Nursel Nayman, Meltem Yıldırım, Feryal Mistikoğlu, Derya Yıldız görseldeki Marjin 'Bej Rugan Ayakkabı Z03' isimli ayakkabıyı kazandınız, tebrikler! istediğiniz beden ve güncel iletişim bilgilerinizi 'Marjin Hediye' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atmanızı rica ediyoruz. trendyol'da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!

0212..4000 beni böyle bir no aradı..marko bişey diyo.tam da anlamadım.ne oldugunu bilen ya da aranan var mı

PlatinMarket

Mahir Erkan’ın – E-Ticaret Bilgi Çağı kitabını kazanmak ister misiniz? Yapmanız gereken; Sayfamızı beğenin ve bu görseli herkese açık paylaşın, çekilişe katılın. Son Katılım 09 Mart 19:00.

Ebrusallistore

15 Mart' a kadar sayfamızı beğenen ve paylaşan takipçilerimizden 1 kişi Braun Saç Düzleştirici kazanıyor !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…