Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Biogreen | Doğal Bakım Ürünleri
Sıra geldi kimlerin hediye kazandığına!
*Bugün gösterilen yoğun ilgi üzerine hediye gönderilecek kişi sayısı 10 'a yükseltilmiştir.
Talihliler
1. Yegane Aka
2. Remziye Yılmaz
3. Gabriella Yelda
4. Anna Benz
5. Özlem Öztan
6. Emine Selvi Kekeve
7. Birsen Gürbüz
8. Berna Berrin Baçkır
9. Demet Göktaş
10. Esin Engin

bizden varrr ben 1 tanesini tanıdımmm

bu geçen haftadan ama paylaşıldığını hatırlayamadım ..

Son düzenleme:
Melisle Dünya Kadınlar Gününe Özel Hediye Çekilişi Kampanyası BAŞLAMIŞTIR.
Yapmanız gerekenler : Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al linkine tıklayarak uygulamaya izin verip, giriş yapınız.Daha sonra uygulama sayfasında yer alan kalplerini üzerini tıklayınız ve en az 5 bayan arkadaşınızın uygulamayı kabul etmesini sağlayınız.Katılan bayan arkadaşlarınızın fotoğrafları kalplerin içinde yer alacaktır.Arkadaşlarınızı davet ettikten sonra formu doğru kimlik bilgileriniz ile doldurunuz ve küçük ev aleti çekilişine katılınız.

Not: Uygulamayı göremeyen katılımcıların yapması gereken hesap ayarlarının alt kısmında güvenli gezinmeyi kapatarak uygulamayı görünebilir hale getirerek çekilişe katılabilirler.

Herkese Bol Şanslar!

Bunu oynamaya yeni başlayacaklar için: Bilgisayar hep kenarlarda, ortalarsa aramayın hiç, kenarlarda en ince olan şeyi bulup seçin.
Bilgisayar ağırlığı 1160gr.
Matematik sorusunu zaten yaparsınız, 10 ya da 9, değişiyor

Ben öğlen duyurmuştum, ama gözden kaçmış olabilir iyi yapmışsınız.
Bu arada ben ağırlığı 1400 yaptım nette öyle yazıyordu ve kabul etti.
Bilgisayarıda en alt sol rafda köşede bulmuştum, belki hep aynı yere koyuyorlardır diye belirtmek istedim.

0212..4000 beni böyle bir no aradı..marko bişey diyo.tam da anlamadım.ne oldugunu bilen ya da aranan var mı

evet evet benide aradı kızz okadar sessiz konuştuki anlamadımda iyice..facede form doldurmuşsunuz kanyona gelirmisiniz gibi bişeyler dedi yok dedim.tuba falan gelcekmiş anlamadım neyse

Evet şimdi 1500 yaptım onu da kabul etti

Ben o saatlerde uyuyor oluyorum ama kızlar siz kaçırmayın bunu:

Yuva - Duvar | Facebook
Yuva Maya'nın Kadınlar Günü'ne özel hediyeli yarışması yarın saat 12:00'da başlıyor!

Kabarık Usta'nın soracağı 3 soruya doğru cevap verenlerden 1. ve 500. kişiye ekmek yapma makinesi ve her 100. kişiye Yuva Maya'nın hediye sepeti hediye!

İpucu: Şimdiden Yuva Maya "abartmıyoruz, çok kabartıyoruz!" 'de yer alan Yuva Maya'lı tariflere baksanız iyi olur :)

Yarın herkese bol şans dileriz...

kızlar günaydın kadınlar gününe özel daybuyday 10 tl çek yüklemiş hesaplara
bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun

günaydın kızlar...
kadınlar günümüz kutlu olsun..

şu hadisenin butiğinde bir sürü elbise var, nasıl tutturucaz kii

GünaydınnnKdınlar günümüz kutlu olsun:119::119::119:

Tüm Bücürük Annelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun. Siz değerli annelerimize özel kampanya@bucuruk.com.tr 'ye "bende hediye çeki istiyorum" konulu mail atan ilk 50 annemize 50 TL alışverişlerinde geçerli olacak 10 TL değerinde alışveriş çeki hediye ediyoruz...

~~~~GÜNAYDIN~~~~GÜNAYDIN~~~~
Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın ~~~~~~KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN~~~~~~

Loreal lancome rubyrose flormar indirimli ürünler
dünya kadınlar günümüze özel kampanyaaaa :))
bugün 25tl ve üzeri alışveriş yapan tüm bayanlara loreal paris 4d magnetic maskara hediyemizdir..mutlu alışverişler ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…