cnm bunların üçüde yanlış bende bunu gönderdim hep doğrudur die saydımki üçüde yanlış nasıl saydın sen
cnm trendyolda varsa özellikle alabilirim :26: ama onda aklatarılmıyo muydumarkafoni limango vipdükkan trendyol ve daybuyday de hesaplarım var cnm benim bunlrdan biri varsa rica edeblrm senden
evt baktım şimdi bende de görünmüyor çek
birleşmiyosa bişeye yaramaz bu çekler ne daybuyday ne limago..Kargo verirse daybuyday kullanırım yoksa kullanmam
ben de yollayarak deniycem, oluyosa ben de alabilirim. / Denedim olmuyor sanırım, bir tanesini kabul ediyor, bilen var mı birleşip birleşmediğini?
canm trendyola bende talibim:26: daybuday da var ama yollanıyormu bilmiyorum fikirmetreye üye olup anketleri doldurup hediye çeki kazanabilirsinen çok limango çekim var oda işe yaramıyor:26:
fikirmetreye üye olmuştum bi 10tl çek geldi onu da kullanayım dedim son gün kullandım ve iade ettim olmadı pantolon.geri de yüklemezler snrm o kdr çok hesabım olmş ki alışveriş sitelerinde çoğundakileri kaçırmışım hediye çeklerinin süresi dolmş.şu trendyol da tv kampanyası yapmadı gitti ya bi ara nsl yapıyodu bıkmıştım artık şimdide mumla arıyoruz
Benim telefona da mesaj geldi 12ye kadar 10TL diyor ama hesapta görünmüyor. Bu çekler gönderiliyor mu hem, birleşiyor mu?
canm trendyola bende talibim:26: daybuday da var ama yollanıyormu bilmiyorum fikirmetreye üye olup anketleri doldurup hediye çeki kazanabilirsinen çok limango çekim var oda işe yaramıyor:26:
fikirmetreye üye olmuştum bi 10tl çek geldi onu da kullanayım dedim son gün kullandım ve iade ettim olmadı pantolon.geri de yüklemezler snrm o kdr çok hesabım olmş ki alışveriş sitelerinde çoğundakileri kaçırmışım hediye çeklerinin süresi dolmş.şu trendyol da tv kampanyası yapmadı gitti ya bi ara nsl yapıyodu bıkmıştım artık şimdide mumla arıyoruztrendyol u dört gözle bekliyorum ama yok yok
hepimizn elinde limango çekleri patladı desenize..
kargo bedava olsa, ne güzzzel olurdu
:26:evet
bende şimdi crocs butiğine girmiştm 1 saat içinde aktif olucak 10tl indrm kazanmışm isteyene vereblrm. merak ettiğim limangoda kargo bedava olunca hediye çekleri birleşmiyo mu kargo bedavayken kargo mu ödüyoruz yoksa çek mi kullanamıyoruz nasıl arkdaşalr?
birleşmiyorkargo bedava oldda çeki kullanırsan kargo ücreti ekliyor
hepimizn elinde limango çekleri patladı desenize..
kargo bedava olsa, ne güzzzel olurdu
bende şimdi crocs butiğine girmiştm 1 saat içinde aktif olucak 10tl indrm kazanmışm isteyene vereblrm. merak ettiğim limangoda kargo bedava olunca hediye çekleri birleşmiyo mu kargo bedavayken kargo mu ödüyoruz yoksa çek mi kullanamıyoruz nasıl arkdaşalr?
mesaj kutusu boş yollayabilirsin teşkkkürler tekrar
limangoda bir sorun var.
siparişimin onaylanması çok güç oldu.
3 kere başa döndü sayfa vs
neyse ki hallettim.
dünyanın ojesini aldım
bacım çeyizime alsam 6 7 ayda bozulurmu hiç açmasam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?