Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bana böyle bi e-mail gelmiş

8 Mart Kadınlar Gününe özel indirim kuponu hesabınıza yüklendi.

indirim kupon kodu : 8MART

Kadınlar günü özel kategorisindeki tüm ürünler %30 indirimli.

Tek yapmanız gereken siparişinizi tamamlarken kupon kodu bölümüne 8MART yazmak.

Bu indirim kodunu uyguladığınızda Kadınlar günü özel kategorisinde bulunun tüm ürünlere anında %30 indirim uygulanır.

Kadınlar gününe özel %30 indirim alabileceğiniz ürünleri görmek için tıklayın.

Kupon kodunuzu uyguladığınızda %30 indirim sadece kadınlar günü özel kategorisindenki ürünlerin toplamında %30 indirim sağlar.
Kupon kodu 11 Mart 2012 saat 23:59'da kadar geçerlidir.
Kadınlar gününüz kutlu olsun..!

Bayan iç giyim, sütyen, gecelik, külot, tanga - icgiyims.com

[video=youtube;fLZaH-kLhgw]http://www.youtube.com/watch?v=fLZaH-kLhgw[/video]

kızlar bücürükte 50 tl üzeri alışverişte kullanmak üzere 10 tl lik alışveriş çekim var isteyene verebilirim 11 marta kadar kullunılabilir

Yuva
Yuva Maya'nın Kadınlar Günü'ne özel hediyeli yarışması yarın saat 12:00'da başlıyor!

Kabarık Usta'nın soracağı 3 soruya doğru cevap verenlerden 1. ve 500. kişiye ekmek yapma makinesi ve her 100. kişiye Yuva Maya'nın hediye sepeti hediye!

İpucu: Şimdiden Yuva Maya "abartmıyoruz, çok kabartıyoruz!" 'de yer alan Yuva Maya'lı tariflere baksanız iyi olur :)

0212..4000 beni böyle bir no aradı..marko bişey diyo.tam da anlamadım.ne oldugunu bilen ya da aranan var mı

evet beni aradılar bugün taksimdemi ne bi kadın geliomuş tanışmak içinmiş
yok sağolun dedim

Pratik Ev Yemekleri
Ariş Pırlanta’nın 8 Mart’ta 8 talihlisinden biri siz olabilirsiniz ! Hem hediye kazanma şansını yakalayın, hem de size verilecek indirim kodu ile Kadınlar Günü tasarımlarına çok özel fiyatlarla sahip olun. HEMEN KATILIN…

Kadının Gazetesi
Arkadaşlar merhaba. Kampanyamızda çekilişe katılabilmeniz için şuana kadar yayınladığımız 6 haberi profilinizde paylaşıp 15 kişiye beğendirmelisiniz. Haberlerimiz yayınlanmaya devam edecektir. Bazı arkadaşlar 5 haberi profilinde paylaşıp 15 kişiye beğendirmiş. Şuana kadar 6 haber yayınladık. Kontrol edelim lütfen tekrar... Kampanya dahilindeki yayınladığımız tüm haberleri profilinde paylaşıp 15 kişiye beğendiren arkadaşların arasında çekiliş yapılacaktır. Çekiliş sonucunda 21 kişiye Sinbo markalı saç şekillendirici hediye edeceğiz...

kızlar bücürük bana cek gönderdi 10 tl. isteyen göndereyim. ben alışveriş yapmaycağım çünkü. ama mim. 50 tl almak lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…