1950 ve 1960ların ikonlaşmış sarışın kadın yıldızı kimdir?
kım bu bılen varmıı
kım bu bılen varmıı
AFİYET OLSUN CNM..
OFF YAA BU NESCAFE ŞİFRELERİ GİR GİR BİTMİYO.sÜREKLİ BİLGİLERİ TEKRARDAN GİRMEK ZORUNDA KALIYOSN
Hadise'ye hazır mısınız? Hadise'nin harika fotoğraflarıyla ve muhteşem sürprizlerle Milla by trendyol butiğimiz YARIN açılıyor! İşte ilk sürprizimiz: Hadise'nin reklamımızda giydiği elbiselerin de yer alacağı butiğimizden Hadise'nin seçtiği 5 üründen 1'ini tahmin eden 100 kişi, 40 TL hediye çeki kazanacak! Detaylar için:
Trendyol - Hadise'nin Seçimi | Facebook
Ödüllü Soru
Soruyu cevapla, Yeni Palette Deluxe serisinden istediği rengi kazanacak olan 50 kişiden biri olma şansını yakala!
Gondol
Dünya Kadınlar Gününe Özel, Bol Bol Gondol, Bol Bol Ödül!
Hanımlar, biliyorsunuz ki yarın 8 Mart dünya kadınlar günü. Gondol ailesi olarak bu anlamlı günde siz değerli kadınlarımız için "Bol Bol Gondol" yarışmamızı 8 Mart'ta yapmaya karar verdik. Asıl sürpriz ise ödül ilk 10 kişiye değil, ilk 20 kişiye verilecek!
Gliss Türkiye
Yoksa siz hala şansınızı denemediniz mi?
Hemen tıklayın ve deneyin; Gliss Türkiye - Gliss Şansım | Facebook
kım bu bılen varmıı
marilyn monroe
ama bilginiz olsun ilk 8. kisi kazaniyormus
marilyn monroe cnmm
yaa bu yarisma düzenleyenleri anlamiyorum bir öyle bir böyle sanki ilk 8. diye okumustum simdide
Yves Rocher Türkiye Merhabalar, her saat 1 kazanan olacak ve gün sonunda toplam 8 kazananımız olacak:)
yazmislar..
yaa bu yarisma düzenleyenleri anlamiyorum bir öyle bir böyle sanki ilk 8. diye okumustum simdide
Yves Rocher Türkiye Merhabalar, her saat 1 kazanan olacak ve gün sonunda toplam 8 kazananımız olacak:)
yazmislar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?