Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

20 Haziran 2011 tarihine kadar katılıma açık olan yarışmaya katılmak çok kolay. Babanızı sevindirecek en güzel hediye, en güzel sözleri bizimle paylaşarak yarışmamıza katılabilirsin. Yarışma detaylarını www.kızlarsoruyor.com Yarışma Sayfasında bulabilirsin

Son düzenleme:
Dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden Sompo Japan Sigorta, Facebook üzerinde düzenlediği yarışmada şehrinin en güzel fotoğrafını çeken ilk 3 kişiye Netbook, Dijital Fotoğraf Makinası ve Sigortacılık Ürünleri hediye ediyor!

Sompo Japan Sigorta’nın Sompo Japan Sigorta | Facebook adresindeki Facebook sayfasında duyurusu yapılan yarışmaya Facebook hesabı olan herkes katılabiliyor

kampanyanın detayını da sunayım da

HEDİYELİ KAMPANYA

KATILIM KOŞULLARI
-http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.nevresimdunyasi.com%2F&h=3609f'a üye olmak
-Nevresim Dünyası Facebook Fan Sayfası duvarına isminizi yazarak 10 arkadaşınıza Nevresim Dünyası Facebook Fan Sayfanı begendirmek ve isminizin altına bunu yorum olarak yazdırmak.
...
7 gün sürecek kampanyamız sonunda şartları eksiksiz yerine getiren tüm üye adları çekilişe dahil edilecektir. (Notlar bölümünde bu isimler liste halinde yazılacaktır.)

Şanslı Üyemiz İpekçe Henna Çift Kişilik Nevresim Takımı Kazanacaktır.

glisin sonuçları nezaman açıklanıyor bide hagise dün üye oldum tebrikler deneme paketi kazandınız dedi bişi anladım mail falan gelmedi bu nedemk ki:26::26:

glisin sonuçları nezaman açıklanıyor bide hagise dün üye oldum tebrikler deneme paketi kazandınız dedi bişi anladım mail falan gelmedi bu nedemk ki:26::26:
bildigim kadarıyla gliss uygulamaya katıldıktan bir gun sonra acıklanıyyor.huggies de ben de kazanmıştım katıldıktan 15 gun sonra geldi

Son düzenleme:
Ya benim klavyede sorun mu var ne .. Bazı harflere basmadığımı paylaşınca farkediyorum basamadığım karakteri ilk yazana kampanya linki hediye ediyorum

Futbolda 10 kazandırıyor. Sayfayı beğen, 10 arkadaşına davetiye gönder e 10'la kazanmak için çekiliş koduna sahip ol. Ne kadar çok arkadaşına davetiye gönderirsen o kadar çok kazanıyorsun.
Çekilişte çıkan numaraları 10'a tamamlayanlara sürpriz hediyeler var.
Futbol Sen Bizim Her Şeyimizsin | Facebook

anaaaaaaaam kızlar beğenmiyonuz bile paylaşımlarımı bütün şevkim kaçıyoo
keyfime bakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…