Bakalım artık hayırlısı güzelim
kız duşa gircektim sabahtan beri yarışmalardayım ben gidiyorum görüşürz cnm
Daha yataktayım bende inanır mısınTamam tatlım görüşürüz,kocam geldi zaten benimde yemek yicez
mahmureyı bulamadım bulan varmı
mahmure.com | Facebook hepsine baktım yok
Fnish yeni soru yayınlamış Kızlar cvp hangisi ?
https://www.facebook.com/FinishTurkiye?sk=app_268272276575745
Kızlar cvp hangisi
bulamadım kı baktım nerye saklamışlar ne bılıyım herkes buldum dıyo ben göremedım yanlış yere bakayorum herhaldemahmurenin 1. şifresi ne canım
Veet Türkiye
Kadın olmanın keyfini hediye kazanarak çıkarmaya ne dersin? Haydi o zaman "Hayatı pürüzsüzleştiren kadınlardır. Çünkü...." cümlesini tamamlayarak cevabını veet@baseiletisim.net adresine mail at, hediye Veet seti kazanan 20 kişiden biri sen ol! Unutma, ad, soyad, telefon ve adres bilgilerini paylaşmayanların cevabı geçersiz sayılacaktır.
tşkrlr kızlrYanlış saymadıysam cevap 77
bulamadım kı baktım nerye saklamışlar ne bılıyım herkes buldum dıyo ben göremedım yanlış yere bakayorum herhalde
Kızlar, Pizza Hut'tan pizza kodu olup kullanmayacak olan var mıBu akşam için lazım da, biri sevindirsin şu garibanı Karşılığında coca cola kodu ve daybuyday'den 10TL lik kod verebilirim
Kadınlar Gününe" özel hazırladığı hediye sepetini kimler ister? Kampanyada satışta olan Pastel rimellerden bir tanesinin içine mesaj sakladık! Mesajı bulup, ürün kodu ile birlikte yarisma@morhipo.com ile paylaşan 1.50.100.150.200. kişi bu çok özel hediye sepetinin sahibi olacak! Duvardan katılım kabul edilmemektedir.Tüm kadınların “Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun”
.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?