Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arnica
‎8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Etkinliğimizde

ORBITAL BLENDER SETİ KAZANANLAR

Dilek Demirci – İstanbul
Gülhan Fıçıcıoğlu – Kayseri
Arife Kanar – Sinop
Sezgin Sönmez – Bursa
Gülcan Uzun - Batman

Arnica
ORBITAL BLENDER KAZANANLAR
Dilek Demirci–İstanbul,
Gülhan Fıçıcıoğlu–Kayseri,
Arife Kanar–Sinop,
Sezgin Sönmez–Bursa,
Gülcan Uzun-Batman.

Markafonim
Morhipo'da 8 Mart Kadınlar Gününe Özel Kargo Bedava Fırsatı...

Hepsiburada
Dünya Kadınlar Günü'nde bedava kargo fırsatı burada! Bugün Hepsiburada.com'dan 75 TL ve üzerinde alışveriş yapanlara, kargo bedava ve Max Factor maskara hediye!

Hepsiburada.com

Money Club Kart
Bugün dünya Kazananlar Kulübü kadınlarının etrafında dönüyor! 8-11 Mart tarihleri arasında size özel birbirinden müthiş indirimler Migroslarda sizleri bekliyor!

Markafonim
Vipdükkan'da 8 Mart Kadınlar Gününe Özel Kargo Bedava Fırsatı...

Evmanya
Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlarız. Bu özel günde bizim de size özel bir sürprizimiz var!

Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

Kadın olmanın en güzel yanı sizce nedir? Cevaplarınızı aşağıdaki link.ten paylaşabilirsiniz!
https://www.facebook.com/KotexTurkiye?sk=app_295954063754567

Yves Rocher Türkiye Cevaplarınızı kampanya@yvesrocher.com.tr de yazmayı unutmuyorsunuz değil mi? :)

2. sorumuz saat 11.00'de!

F&F Türkiye
Sadece Kipa Hipermarketlerde yer alan F&F koleksiyonundan yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde 5 TL'lık indirim çeki için "KUPON" ikonuna tıklamayı unutmayın!

Sporena
Bugüne özel Sporena'nın tüm kadın ürünlerinde geçerli %15 indirim kodunuz: FB8MART Spor ayakkabı, giyim, aksesuar, ekipman - Sporena.com

L'Oréal Paris
‎8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, 15.00-16.00 saatleri arasındaki ödüllü sürprizimiz için takipte kalın.

Bugün Esteé Lauder stantlarına gelenlere, yaşlanma belirtilerine karşı bakım kremi Revitalizing Supreme'in 5 ml'lik tanışma boyu hediye!

Bu yarışmalarda verdikleri boyut mu acaba :44:

Markafonim
Evim.net'te 8 Mart Kadınlar Gününe Özel Kargo Bedava Fırsatı...

Kargo bedava fırsatı, 8-9-10-11 Mart tarihlerinde geçerli olacaktır.

Avon Türkiye
Avon'dan Kadınlar Günü'ne Özel Süpriz!
Kendi stilini yaratan ve zarif görünmeyi seven Koton kadınlarına; 75 TL. Üzerinde alışverişlerinde Avon’dan Shine attrack Ruj hediye!

DÜNYADA EN SEVDİĞİNİZ YERİ ANLATIN, VERO MODA’DAN SEYAHAT GARDIROBU KAZANIN! KATILMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN!
VERO MODA TÜRKİYE - Seyahat Gardırobunuzu Kazanın | Facebook

Ne çok yarışma yapmışlar bugüne özel

kızlar hala şoktayııııııııııımmmmmmm

bugün hediye kazanmak nasip olmayacak heralde saatlerdir netin başındayım tık yok

aynen tek tek üsenmedim hepsine katildim sabahtan beri daha birsey cikmadi
yaa birde kazanlar listelerinde hep ayni isimleri görüyorum ne sansli insanlar var masallah bizde kismet yok herhalde

Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar

Ben bu hediye gelen nescafelerin içindeki şifreyi göndermekten vazgeçtim.

Barkod kodları farklı.İçime sinmedi.

Eğer çıkarsa ibraz ettiğimde kandırmaca yaptınız veya hediye gelen ürünlerle katılamazsınız derlerse kahrımdan ölürüm.

O yüzden bugün 2 adet 7 li nescafe aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…