Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

PELİNİN AYAKKABILARI ayakkabı kazanan 8 kişi

zeliha çoşkun
ayşe akça
melis türkoğlu
sevda ermiş
ayşe özbakır kul
yeter nar
emel ulusoy
ebru değirmenci

lütfen ayakkabınızı numaranızı adres telefon alıcı ismi ile pelin_aa@hotmail.com a mail atınız

kaç saattir geçmişi okuyorum bazı kampanyalara katyıldım ama çoğunu da kaçırdım sanırım başım döndü artık fenalaşıyorum ama hala bişey kazanamadım yani hepimiz aynı durumdayız bide kızlar belki alışveriş sitelerinde bişeyler olur bu akşam.

En kötü Kadınlar Günü'müz böyle olsun:) Bugün tüm siparişlerde Kargo BEDAVA!

dekoreko.com

aynen ben de ama bana 6. caddeden 25 tl hedşye kazandınız diye mail geldi daybuydaydan baktım fiyatlar uygun kendime 2 adet çift kişilik nevresim takımı aldım kargoyla beraber 59 tl ödedim

Gratis düzenlediği ödüllü resim yarışması ile şimdi 7-14 yaşları arasındaki tüm ...çocukları, hayallerini kağıda taşımaya çağırıyor. Çocukların oturdukları sokağı yeniden yaratmaları ise resim yarışmasının konusunu oluşturuyor. Yarışmaya katılmak çok kolay. Çocuklar, nasıl bir sokakta oturmak istediklerini çizip 13 Nisan 2012 tarihine kadar herhangi Gratis mağazasına ebeveynleri ile birlikte getirerek yarışmaya katılabiliyor.

Gratis’in resim yarışmasında dereceye girenleri muhteşem ödüller bekliyor: Yarışmanın birincisi IPAD (32 GB 3G + WIFI) TABLET BİLGİSAYAR, ikincisi SONY PS3 (320 GB + 2 OYUN) OYUN KONSOLU ve üçüncüsü SONY CYBERSHOT (16 MP) FOTOĞRAF MAKİNESİ kazanıyor.Devamını Gör
Ekleyen: Keyifli Alışveriş

Hadise'nin reklam filmimizde giydiği Milla by trendyol imzalı elbiseyi kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Hadise ile Milla by trendyol butiğimizde 'Elbise' , 'Bluz' ve 'Ayakkabı' kategorileri altında kaçar ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. kişi Hadise'nin üzerindeki Milla by trendyol butiğimizde bulunan 'Saks Kolları Pencereli Kemerli Elbise'yi kazanıyor! İyi şanslar...

Trendyol
Hadise'nin reklam filmimizde giydiği Milla by trendyol imzalı elbiseyi kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Hadise ile Milla by trendyol butiğimizde 'Elbise' , 'Bluz' ve 'Ayakkabı' kategorileri altında kaçar ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. kişi Hadise'nin üzerindeki Milla by trendyol butiğimizde bulunan 'Saks Kolları Pencereli Kemerli Elbise'yi kazanıyor! İyi şanslar...

"SETRMS ve KADIN" hakkındaki düşüncelerinizi facebook sayfamızda resim altına yorum olarak paylaşın. Yapılacak çekilişle 3 SETRMS Şaldan birini kazanan siz olun...

aynen ben de ama bana 6. caddeden 25 tl hedşye kazandınız diye mail geldi daybuydaydan baktım fiyatlar uygun kendime 2 adet çift kişilik nevresim takımı aldım kargoyla beraber 59 tl ödedim

benim mailime de gelmiş.güvenemedim açıkcası.peki kargo ücreti ne kadar?

çeyize bir parça daha eklendi güle güle kullan canım

tebrikler cnm.ben de çok istemiştim kazanmayı

arife sen misin kız? tebrikleeerr ay ne ballısın bize de sürtünüver de bize de geçsin yaa

kızz en son 1 ay olmuştur bişi kazanalı çok teşekkür ederim

iyi günlerde kullan arife

çok saolun kızlar çok teşekkür ederim daha güzellerini sizler kazanın inşallah

benim mailime de gelmiş.güvenemedim açıkcası.peki kargo ücreti ne kadar?

bana da geldi de güvenmedim doğruysa hemen alışveriş yapacağım

kızlar daybuyday de hediye çeki aktarma olmuyor mu eğer oluyorsa talibim bi 10tl çek kullanmayacak olanınıza çok acill

kızlar hala şoktayııııııııııımmmmmmm

bişey anlamadım bilen var mı kızlar

26 bluz
238 elbise
25 ayakkabı
saydım inşallah doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…