mail adresime bi mail at ben ordan geri dönüş yaparım.perfect_b_hotmail.com inşallah mail adresi vermek yasak değildir
mail adresime bi mail at ben ordan geri dönüş yaparım.perfect_b_hotmail.com inşallah mail adresi vermek yasak değildir
çeyize bir parça daha eklendi güle güle kullan canım
kaç saattir geçmişi okuyorum bazı kampanyalara katyıldım ama çoğunu da kaçırdım sanırım başım döndü artık fenalaşıyorum ama hala bişey kazanamadım yani hepimiz aynı durumdayız bide kızlar belki alışveriş sitelerinde bişeyler olur bu akşam.
maalesef yasakmış cnm.bende acı bir tecrübeyle öğrendim10 ceza puanı almıştım.birgün boyunca da giremedim kk ya
aynen ben de ama bana 6. caddeden 25 tl hedşye kazandınız diye mail geldi daybuydaydan baktım fiyatlar uygun kendime 2 adet çift kişilik nevresim takımı aldım kargoyla beraber 59 tl ödedim
çeyize bir parça daha eklendi güle güle kullan canım
tebrikler cnm.ben de çok istemiştim kazanmayı
arife sen misin kız? tebrikleeerray ne ballısın bize de sürtünüver de bize de geçsin yaa
tebriklerrr
tebrikler arife
iyi günlerde kullan arife
aynen ben de ama bana 6. caddeden 25 tl hedşye kazandınız diye mail geldi daybuydaydan baktım fiyatlar uygun kendime 2 adet çift kişilik nevresim takımı aldım kargoyla beraber 59 tl ödedim
benim mailime de gelmiş.güvenemedim açıkcası.peki kargo ücreti ne kadar?
kızlar hala şoktayııııııııııımmmmmmm
Trendyol
Hadise'nin reklam filmimizde giydiği Milla by trendyol imzalı elbiseyi kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Hadise ile Milla by trendyol butiğimizde 'Elbise' , 'Bluz' ve 'Ayakkabı' kategorileri altında kaçar ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. kişi Hadise'nin üzerindeki Milla by trendyol butiğimizde bulunan 'Saks Kolları Pencereli Kemerli Elbise'yi kazanıyor! İyi şanslar...
Trendyol
Hadise'nin reklam filmimizde giydiği Milla by trendyol imzalı elbiseyi kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Hadise ile Milla by trendyol butiğimizde 'Elbise' , 'Bluz' ve 'Ayakkabı' kategorileri altında kaçar ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. kişi Hadise'nin üzerindeki Milla by trendyol butiğimizde bulunan 'Saks Kolları Pencereli Kemerli Elbise'yi kazanıyor! İyi şanslar...
kızlar hala şoktayııııııııııımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?