Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar ziyaretcilerden rahatsizsanin kazene soyleyin konuyu ziyaretcilere kapatsin nasil olur :26:

ben bir tek nescafeden kazandim,pizza huttan daha birseycik cikmadi

bende bisicik kazanamadim bugun

insallah trendyol bu aksam tv kampanyasi yapar 20 tl lik

yada limango 20 tl hediye ceki versin, saat 7 oldu hala limango da kargo ucretsiz olmadi, bence bisi olucak bu aksam kizlar bekleyelim bakalim

kızlar bugün giremedim hiç,anca girebildim pc ye... günün anlamı dolayısyla hediyeler kazanmıştır bizim kızlar çok dedim ,inşallah öyle olmuştur...bana bişi kaldı mı aceb:13:

hayrını görün kazanan arkadaşlar,iyi günlerinizde kullanınn

bende bisicik kazanamadim bugun

insallah trendyol bu aksam tv kampanyasi yapar 20 tl lik

yada limango 20 tl hediye ceki versin, saat 7 oldu hala limango da kargo ucretsiz olmadi, bence bisi olucak bu aksam kizlar bekleyelim bakalim

trendyolun bugün zaten hediye çeki yarışması vardı o yüzden tv kodu vereceğini sanmıyorum...

herkese merhaba. kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
bilgisayarı ancak açabildim.
bugün misafirim vardı ev doluydu. sanırım misafir davet etmek için yanlış günü seçmişim. çogu yarışmaya katılamadım.
gitti bütün yarışmalar.
bugün hediye kazanan herkesi kutluyorum...
1

ben faceded yarışmalara katılmak için tıkladığımda wep sayfası kullanılamıyor diyo nasıl düzeltebilirim bilen varmıkiii

merhaba kızlar benim facebk hesabım kitlenmiş sanırım öle yazıyoo ama niyekiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…