merabayın hatunlar, gününüz kutlu olsun cümleten
bugün dışardaydım, öğleden sonra geldim, açtım bilg.ı ama gelenden gidenden hiçbişey yapamadım, ne burayı okuyabildim ne bişey yapabildim yarım yamalak bişeylere katıldım ama bişey çıkmadı tabiki
neyse olsun, şu altıncı caddeye bakıcam, 75 tl lik ne alabilirim diye, belki yorgan falan alırım
farklı kampanyalar sepette birleşiyo mu acaba? eğer öyleyse daha kolay harcarım
kazananları çook çok tebrik ederim, güzel mutlu günlerde kullansınlar inşallah
bu arada FINISH e ne cevap verdiniz?
Kusursuz temizliğe ek olarak eşsiz parlaklık verir.
bu mu acaba?hepsi doğru şıklardan ama en iyi hangisi tarif eder deyince sanki a doğruymuş gibi geldi ama :26::26:
hadi yaaa ama canım inanki moralimçok bozuldu yaaaaaa hiçmi acılmıcak simdiii acaba???
tebrikler kusummmmmm
merabayın hatunlar, gününüz kutlu olsun cümleten
bugün dışardaydım, öğleden sonra geldim, açtım bilg.ı ama gelenden gidenden hiçbişey yapamadım, ne burayı okuyabildim ne bişey yapabildim yarım yamalak bişeylere katıldım ama bişey çıkmadı tabiki
neyse olsun, şu altıncı caddeye bakıcam, 75 tl lik ne alabilirim diye, belki yorgan falan alırım
farklı kampanyalar sepette birleşiyo mu acaba? eğer öyleyse daha kolay harcarım
kazananları çook çok tebrik ederim, güzel mutlu günlerde kullansınlar inşallah
bu arada FINISH e ne cevap verdiniz?
Kusursuz temizliğe ek olarak eşsiz parlaklık verir.
bu mu acaba?hepsi doğru şıklardan ama en iyi hangisi tarif eder deyince sanki a doğruymuş gibi geldi ama :26::26:
ben açamıyorum telefonuma mmesaj geldi girdim arkasından arkadaşları tanı diyor hepsi ayakkabı filan resmi kim tanır sizceeeeeeeeeeee
ozaman hesaplarınızı unutun gitsin kızlar 2 ay önce 2 facem kapandı etiketli resimler yüzünden az uğrasmadım...hatta burdan etiketlendiğiniz resimleri silin lütfen diye birkaç arkadas ricada bulunduk kimse tınmadı ben demiştim sıra herkeze gelicek diye
yardım bölümünde birleşiyor diyordu ama ben vodafone la fikirmetre yi birleştiremedimdayday da farklı kampanyaları birleştirebiliyoruz bir sepette cnm
aa birleşmesi süper, tek sepet tek kampanya olunca zor oluyoçok saol kuşuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
birleşiyor denedim ben oldu canm
kızlarrr kimsenin basına gelmedimi yaa yardım edin hesaplar acılmıcakmı hiç şimdi kitlenmişşş
yardım bölümünde birleşiyor diyordu ama ben vodafone la fikirmetre yi birleştiremedim
bugünkü kadınlar günü çeki de başka çekle birleşmiyomuş dedi kızlar ama ben denemedim açıkçası, denicem birazdan
pardooonn, düzeltme :))
yanlış anlamışım, daybuyday de birleşiyo kampanyalar aynı sepette :))
aa birleşmesi süper, tek sepet tek kampanya olunca zor oluyo
31.03 e kadar geçerliymiş bu altıncıcadde çeki, en kötü 31 marta kadar hergün bakarım, değecek birşey var mı diye artık napalım
yardım bölümünde birleşiyor diyordu ama ben vodafone la fikirmetre yi birleştiremedim
bugünkü kadınlar günü çeki de başka çekle birleşmiyomuş dedi kızlar ama ben denemedim açıkçası, denicem birazdan
pardooonn, düzeltme :))
yanlış anlamışım, daybuyday de birleşiyo kampanyalar aynı sepette :))
aa birleşmesi süper, tek sepet tek kampanya olunca zor oluyo
31.03 e kadar geçerliymiş bu altıncıcadde çeki, en kötü 31 marta kadar hergün bakarım, değecek birşey var mı diye artık napalım
kızlar daybuyday atktarma olmuyo mu ya kmse cvp vermicek mi kaç oldu soruyorum ama
ozaman hesaplarınızı unutun gitsin kızlar 2 ay önce 2 facem kapandı etiketli resimler yüzünden az uğrasmadım...hatta burdan etiketlendiğiniz resimleri silin lütfen diye birkaç arkadas ricada bulunduk kimse tınmadı ben demiştim sıra herkeze gelicek diye
benim kadınlar günü kuponumla fikirmetre birleşmiyor daybuyday'de. Hatta çok ilginç bir uyarı veriyor, yakala.co indirimi birleşemez şeklinde :26:
kızlarrr kimsenin basına gelmedimi yaa yardım edin hesaplar acılmıcakmı hiç şimdi kitlenmişşş
Ben herhangi bir aktarma butonu göremiyorum şuan sayfada, sanırım yok
bnde göremedim ama daybuyday de aktrma oluyr dye duymştm snki bi ara yksa bşka bi sitemiydi acaba :44:
bnde göremedim ama daybuyday de aktrma oluyr dye duymştm snki bi ara yksa bşka bi sitemiydi acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?