Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dayday da farklı kampanyaları birleştirebiliyoruz bir sepette cnm

hadi yaaa ama canım inanki moralimçok bozuldu yaaaaaa hiçmi acılmıcak simdiii acaba???

tebrikler kusummmmmm

çok saol kuşuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm

birleşiyor denedim ben oldu canm

Son düzenleme:
ben açamıyorum telefonuma mmesaj geldi girdim arkasından arkadaşları tanı diyor hepsi ayakkabı filan resmi kim tanır sizceeeeeeeeeeee

ozaman hesaplarınızı unutun gitsin kızlar 2 ay önce 2 facem kapandı etiketli resimler yüzünden az uğrasmadım...hatta burdan etiketlendiğiniz resimleri silin lütfen diye birkaç arkadas ricada bulunduk kimse tınmadı ben demiştim sıra herkeze gelicek diye

bunu bana tam anlatır mısın yaa ben bugün arkadas etiketlerken gitti ne yapmam gerekiyo

kızlarrr kimsenin basına gelmedimi yaa yardım edin hesaplar acılmıcakmı hiç şimdi kitlenmişşş

dayday da farklı kampanyaları birleştirebiliyoruz bir sepette cnm
yardım bölümünde birleşiyor diyordu ama ben vodafone la fikirmetre yi birleştiremedim
bugünkü kadınlar günü çeki de başka çekle birleşmiyomuş dedi kızlar ama ben denemedim açıkçası, denicem birazdan

pardooonn, düzeltme :))
yanlış anlamışım, daybuyday de birleşiyo kampanyalar aynı sepette :))

çok saol kuşuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm

birleşiyor denedim ben oldu canm
aa birleşmesi süper, tek sepet tek kampanya olunca zor oluyo
31.03 e kadar geçerliymiş bu altıncıcadde çeki, en kötü 31 marta kadar hergün bakarım, değecek birşey var mı diye artık napalım

Son düzenleme:

aa dikkat etmedi ona ben süpermişşşşşş bende değerlendiririm o zaman

ASSENTE GÖMLEK
2 saat önce
Arkadaşlar merhaba..Bizler Assente yönetimi olarak bu sayfayı yeni kurmuş bulunmaktayız... Şu an itibari ile 2000 kullanıcıya doğru ilerlemekteyiz...Sosyal medya konusunda yeni yeni adımlar atıyoruz...Sizlere ufak ama hoş hediyeler dağıtmayı amaçlıyoruz..Fakat aramızda bu işi kendine ilke edinmiş ve bu tür sayfaları sadece hediye kazanmak için kullanan üyelerimiz bulunmaktadır..Duvarlarında envai çeşit kampanya haberi yer almakta ve buralardan gelecek rant peşinde koşulmaktadır..Biz Assente Shirt olarak kurum misyonumuz ve vizyonumuz gereği bu tür yapılanma içinde hiç bir zaman olmadık olmayacağız...Bizim amacımız sadece sizlere daha iyi hizmet verebilmek...Şu an itibari ile bütün yarışmalar durdurlmuş olmakla birlikte az önce bahsetmiş olduğum tabire uygun hesap sahipleri kayıtsız şartsız sayfamızdan uzaklaştıralacaklardır...

şunların yaptığına bakın.. Sanki millet sizin kara kaşınıza kara gözünüze paylaşacaktı o resmi.!!! saçmalık yapmışlar resmen..

benim kadınlar günü kuponumla fikirmetre birleşmiyor daybuyday'de. Hatta çok ilginç bir uyarı veriyor, yakala.co indirimi birleşemez şeklinde :26:

benimde aynen iki hesabım etiketleyenler yüzünden gitti....
artık tek hesabım var, buda gitmez umarrım

BU gunde bos gecti yarin hayirli ve mubarek gun
b

benim kadınlar günü kuponumla fikirmetre birleşmiyor daybuyday'de. Hatta çok ilginç bir uyarı veriyor, yakala.co indirimi birleşemez şeklinde :26:

evet demek ki bende bir sorun yok, kimsede birleşmiyormuş
halbuki kendi hediye çekiyle ilgili sorular bölümünde dilediğiniz kadar çeki birleştirebilirsiniz yazıyor
hatta ben mesaj attım dedim ki, madem birleşiyor diyorsunuz kendi yazınızda, neden birleşmiyor bu çekler diye
3 gün sonra cevap geldi maille, diyor ki
"sorularınız için bilmem kaç nolu telefonu arayabilirsiniz"
şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…