evet demek ki bende bir sorun yok, kimsede birleşmiyormuş
halbuki kendi hediye çekiyle ilgili sorular bölümünde dilediğiniz kadar çeki birleştirebilirsiniz yazıyor
hatta ben mesaj attım dedim ki, madem birleşiyor diyorsunuz kendi yazınızda, neden birleşmiyor bu çekler diye
3 gün sonra cevap geldi maille, diyor ki
"sorularınız için bilmem kaç nolu telefonu arayabilirsiniz"
şok oldum
ürünlerin gelmesinde ben bi sıkıntı yaşamadım henüz, hatta en son aldığım 2 gecelikten biri geldi bugün, kampanyaların sepette birleşmesi de hoşuma gidiyor diğer sitelerin aksinebirleştiremiceksek nie veriyor ki hediye çekini, bari kargoyu bedava yapın. Ne saçma birde telefon numarası vermeleri
Bu daybuydayi gözüm tutmadı hiç benim, 2 hafta önce aldığım ürün bile hala gelmedi, mail atıyorum cvp vermiyorlar bile.
face teki yorumlardan okudum, bugün çok sıkıntı yaşanıyomuş daybuyday deben daybudy çekimi kullanamıyorum bile.lutfen geçerli bir kod girin diyo..
limangoda aktarım oluyor
limango diye duymuşsundur belki
melike 2 hesabında mı kitlendi...tel nosuyla kurtulmuyosa zor cnm benim 2 hesabım gitti.hatta biri caramio için hepbirlikte açtığımı burdan arkadaşlarımın olduuğu face di
bunu bana tam anlatır mısın yaa ben bugün arkadas etiketlerken gitti ne yapmam gerekiyo
6 tl idi sanırım, yani 5,90 olabilirarkadaşlar daybuyday kargo ücreti ne kadar
altıncıcadde sitesinde, 75 tl ve üzeri alışverişte kullanabilirsinkızlar bu hediye gelen 25 tl lik çeki nerde kullanabiliriz anlamadım daybuydaydamı yoksa altıncı cadde die bir sitedemi:26:
ürünlerin gelmesinde ben bi sıkıntı yaşamadım henüz, hatta en son aldığım 2 gecelikten biri geldi bugün, kampanyaların sepette birleşmesi de hoşuma gidiyor diğer sitelerin aksine
ama dilediğiniz kadar çeki birleştirebilirsiniz demelerine rağmen birleşmemesi çok olumsuz bir durum onlar adına
face teki yorumlardan okudum, bugün çok sıkıntı yaşanıyomuş daybuyday de
arkadaşlar daybuyday kargo ücreti ne kadar
kızlar bende sıkıntı yaşamadım daybudayda bir sürü ürünü 5.70 tl ye aldım hatırlarsınız son 2 ürünüm de yarın elimde olucak inşallah kargo takibindeyim şuan
eksik gelmişti aldıklarım eksik gelenler bugün geldi ve 1 iç çamaşırı geldi
hatta kargocu bana dedi ki ne yapıyorsun böyle
pazartesi 2 ayrı kargo dün 2 ayrı kargo ve bugün 3 ayrı kargom geldi oda haklıhepsi de daybuydaydan
ürünler kaliteli ayrıca ve paşabahçe ürünleri de itina ile sarılmıştı
ben tavsiye edebilirim ama dediğiniz gibi kadınlar günü kampanyası olmadı
kızlar bu hediye gelen 25 tl lik çeki nerde kullanabiliriz anlamadım daybuydaydamı yoksa altıncı cadde die bir sitedemi:26:
bunu bana tam anlatır mısın yaa ben bugün arkadas etiketlerken gitti ne yapmam gerekiyo
yok kuzuuu sadece bitanesi onu zaten sadece kampanyalar için acmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?