Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

birleştiremiceksek nie veriyor ki hediye çekini, bari kargoyu bedava yapın. Ne saçma birde telefon numarası vermeleri
Bu daybuydayi gözüm tutmadı hiç benim, 2 hafta önce aldığım ürün bile hala gelmedi, mail atıyorum cvp vermiyorlar bile.

Son düzenleme:
ürünlerin gelmesinde ben bi sıkıntı yaşamadım henüz, hatta en son aldığım 2 gecelikten biri geldi bugün, kampanyaların sepette birleşmesi de hoşuma gidiyor diğer sitelerin aksine
ama dilediğiniz kadar çeki birleştirebilirsiniz demelerine rağmen birleşmemesi çok olumsuz bir durum onlar adına

ben daybudy çekimi kullanamıyorum bile.lutfen geçerli bir kod girin diyo..
face teki yorumlardan okudum, bugün çok sıkıntı yaşanıyomuş daybuyday de

melike 2 hesabında mı kitlendi...tel nosuyla kurtulmuyosa zor cnm benim 2 hesabım gitti.hatta biri caramio için hepbirlikte açtığımı burdan arkadaşlarımın olduuğu face di

yok kuzuuu sadece bitanesi onu zaten sadece kampanyalar için acmıştım

kızlar bende sıkıntı yaşamadım daybudayda bir sürü ürünü 5.70 tl ye aldım hatırlarsınız son 2 ürünüm de yarın elimde olucak inşallah kargo takibindeyim şuan
eksik gelmişti aldıklarım eksik gelenler bugün geldi ve 1 iç çamaşırı geldi

hatta kargocu bana dedi ki ne yapıyorsun böyle
pazartesi 2 ayrı kargo dün 2 ayrı kargo ve bugün 3 ayrı kargom geldi oda haklı hepsi de daybuydaydan
ürünler kaliteli ayrıca ve paşabahçe ürünleri de itina ile sarılmıştı
ben tavsiye edebilirim ama dediğiniz gibi kadınlar günü kampanyası olmadı

aynen işte her güzelin bir kusuru var, daybuyday in de kusuru hediye çeki birleştirme meselesi

bende daybuydaydan 9.90 a bi şey beğendim çeki kabul etmiyo çek aldığım üründen fazla diye başka alıcak bi şeyde bulamadım offf çok sinir oldum bu gün daybuydaya

trendyol

bluz : 85
elbise : 22 olarak saydım ama 25.kişiymiş accuk geç oldu galiba

trendyol 85-22 gönderin hemen

Trendyol
Kızlar! Sateen Life yeni sezon koleksiyonundan şık bir tunik kazanmaya ne dersiniz? YARIŞMAMIZ başlıyor! İşte sorumuz: Sateen Life Kadın butiğimizde 'Bluz' ve 'Elbise' kategorileri altında kaçar ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 25. kişi görseldeki Sateen Life 'Krm Yeşil Önü Fermuarlı Tuniği' kazanıyor! İyi şanslar...

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese

bu bol kampanyalı günde bana da gondol dan ürün kazanmak kısmet oldu

bu estee nin supreme yarışmasından ben hiçbir şey anlamadım. en çok paylaşan 50 kişinin adı var ve sadece 1 kere paylaşmama izin veriyor ee o zaman o 50 kişi nasıl listeye girmiş. acaba en çok arkadaşı olanlar mı listede oluyor? diye düşündüm . beni aydınlatın lütfen kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…