bende daybuydaydan 9.90 a bi şey beğendim çeki kabul etmiyo çek aldığım üründen fazla diye başka alıcak bi şeyde bulamadım offf çok sinir oldum bu gün daybuydaya
kızlarr markabebe den hedıye cekını kullanan oldumu veya kullanamayan???
tebrikler canım yaaa bugüne kadar bir igne bile kazanamadım yaaa
ben ben kullanamadım. zaten kullanmayacağım da birine verecektim deniyorum olmuyor sayfa sahipleri de hiç uğramıyor sayfalarına zaten kod da çok dandik kesin birileri kullanmıştır diyorum ama mail bana ait diyorum sonra da adam gibi kod bile veremediler pek beklentim yok
kızlar bende sıkıntı yaşamadım daybudayda bir sürü ürünü 5.70 tl ye aldım hatırlarsınız son 2 ürünüm de yarın elimde olucak inşallah kargo takibindeyim şuan
eksik gelmişti aldıklarım eksik gelenler bugün geldi ve 1 iç çamaşırı geldi
hatta kargocu bana dedi ki ne yapıyorsun böyle
pazartesi 2 ayrı kargo dün 2 ayrı kargo ve bugün 3 ayrı kargom geldi oda haklıhepsi de daybuydaydan
ürünler kaliteli ayrıca ve paşabahçe ürünleri de itina ile sarılmıştı
ben tavsiye edebilirim ama dediğiniz gibi kadınlar günü kampanyası olmadı
iyi akşamlar herkese
bu bol kampanyalı günde bana da gondol dan ürün kazanmak kısmet oldu
bu estee nin supreme yarışmasından ben hiçbir şey anlamadım. en çok paylaşan 50 kişinin adı var ve sadece 1 kere paylaşmama izin veriyor ee o zaman o 50 kişi nasıl listeye girmiş. acaba en çok arkadaşı olanlar mı listede oluyor? diye düşündüm . beni aydınlatın lütfen kızlar
Yarışmamız sona erdi.....Talihlimiz belli oldu.... Gömleğimiz Eskişehir'e gidiyor....
Kazanan Talihlimizin Sevil Çelik bizimle iletişime geçmesini rica eder,yarışmamıza katılan herkese teşekkür ederiz.
Evet ufak çaplı bi yarışma yarın 11:00'a kadar aşağıdaki linkten sayfamızı profilinde paylaş sana çok şık bir kravat kazanma fırsatı verelim....
https://www.facebook.com/assenteshirt
kızlar beğenimi geri çektim gelin şunlara hadlerini bildirelim siz de çekin beğeninizi geri!ASSENTE GÖMLEK
2 saat önce
Arkadaşlar merhaba..Bizler Assente yönetimi olarak bu sayfayı yeni kurmuş bulunmaktayız... Şu an itibari ile 2000 kullanıcıya doğru ilerlemekteyiz...Sosyal medya konusunda yeni yeni adımlar atıyoruz...Sizlere ufak ama hoş hediyeler dağıtmayı amaçlıyoruz..Fakat aramızda bu işi kendine ilke edinmiş ve bu tür sayfaları sadece hediye kazanmak için kullanan üyelerimiz bulunmaktadır..Duvarlarında envai çeşit kampanya haberi yer almakta ve buralardan gelecek rant peşinde koşulmaktadır..Biz Assente Shirt olarak kurum misyonumuz ve vizyonumuz gereği bu tür yapılanma içinde hiç bir zaman olmadık olmayacağız...Bizim amacımız sadece sizlere daha iyi hizmet verebilmek...Şu an itibari ile bütün yarışmalar durdurlmuş olmakla birlikte az önce bahsetmiş olduğum tabire uygun hesap sahipleri kayıtsız şartsız sayfamızdan uzaklaştıralacaklardır...
şunların yaptığına bakın.. Sanki millet sizin kara kaşınıza kara gözünüze paylaşacaktı o resmi.!!! saçmalık yapmışlar resmen..
Kadınlar gününde hediyen Dettolden! Dettol hediye seti kazanmak için yapman gereken tek şey "Kadın olmanın en güzel yanı anne olmak. Çünkü....." cümlesini tamamlayarak dettol@baseiletisim.net adresine mail atmak. Mail atarken ad, soyad, telefon ve adres bilgilerini de bizimle paylaşmayı unutma. Haydi hemen cümleyi tamamla, Dettol'den Hijyen Seti kazanan 20 kişiden biri sen ol! Yarışmamız tüm gün boyunca devam edecek ve kazananlar yarın açıklanacaktır.
Veet Türkiye
Kadın olmanın keyfini hediye kazanarak çıkarmaya ne dersin? Haydi o zaman "Hayatı pürüzsüzleştiren kadınlardır. Çünkü...." cümlesini tamamlayarak cevabını veet@baseiletisim.net adresine mail at, hediye Veet seti kazanan 20 kişiden biri sen ol! Unutma, ad, soyad, telefon ve adres bilgilerini paylaşmayanların cevabı geçersiz sayılacaktır.
daybuyday bence çok iyi iççamaşırı almıştım çok ucuz ve kaliteli geldi 12 tl olan çamaşırın aynısını çarşıda 25 tl ye gördüm ürünleri güzel bazen kargo gecikiyor ben trendyola tercih ediyorum açıkçası
bugün baya kampanya olmuş ama öğlen çıkmak zorunda kldm misafirim geelcekti..
aircim tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?