Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende daybuydaydan 9.90 a bi şey beğendim çeki kabul etmiyo çek aldığım üründen fazla diye başka alıcak bi şeyde bulamadım offf çok sinir oldum bu gün daybuydaya

limangoda şahane elbiseler var ama yaz için kısa kışın çorapla giyince sorun olmuyor ama yazın giyemem çok üzüldüm

moonface de

kızlarr markabebe den hedıye cekını kullanan oldumu veya kullanamayan???

ben ben kullanamadım. zaten kullanmayacağım da birine verecektim deniyorum olmuyor sayfa sahipleri de hiç uğramıyor sayfalarına zaten kod da çok dandik kesin birileri kullanmıştır diyorum ama mail bana ait diyorum sonra da adam gibi kod bile veremediler pek beklentim yok

ilk defa 50tl cek kazandim diye seviniyordum 3 gün önce kodu gönderdiler ve kod süresi doldu diyor
yarismada siparis süresi vermemislerdi baktim hic biryerde su güne kadar falan yazmiyor yazsada daha 3 gün oldu gecmemesi lazim
mail attim duvarlarina yazdim hemen silmisler sabah tekrar telefonla aricam

daybuyday bence çok iyi iççamaşırı almıştım çok ucuz ve kaliteli geldi 12 tl olan çamaşırın aynısını çarşıda 25 tl ye gördüm ürünleri güzel bazen kargo gecikiyor ben trendyola tercih ediyorum açıkçası

bunu bende merak ediyorum biri bizi aydınlatsınnnn

hanımlar bu başlıkta paylaştıklarınız çok güzel şeyler. Ben nete pek girip araştıramıyorum ama sizlerin sayenizde bir sürü fırsattan haberdar olmuş oluyorum. Kıskançlık etmeyip bu fısatları paylaşan herkese teşekkür etmek bence boynumun borcu olmuştu artık. Emek veren herkese teşekkür ederim. Umarım bizlere haklarını helal edersiniz

Outletim.com
Günün Şanslıları Sizsiniz. Sizleri Tebrik Ediyoruz! 30 TL’lik Hediye Çeklerinizi Güle Güle Kullanın ve Bizi Hatırlayın :)

1- Zeliha Arıgan
2- Bayram Korkut
3- Duygu Ataseven
4- Gokce Ercan
5- Derya Kalaycı

zeliha arıgan tanıdık geldi bizdense tebrikler

kızlar beğenimi geri çektim gelin şunlara hadlerini bildirelim siz de çekin beğeninizi geri!

not ben de bugün bişey kazanamadım...

Sateen Life'ın şık hediyesi sahibini buldu! Sateen Life butiğimizde 85 Bluz ve 22 Elbise bulunuyor! Banu Aslan, görseldeki Sateen Life 'Krm Yeşil Önü Fermuarlı Tuniği' kazandın, tebrikler! İstediğin beden ve güncel iletişim bilgilerini 'Sateen Life Hediye' başlığıyla mail atmanı rica ediyoruz. trendyol'da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!

bugün baya kampanya olmuş ama öğlen çıkmak zorunda kldm misafirim geelcekti..

aircim tebrikler...

ASSENTE GÖMLEK duvarındaki yazıya çok güldüm ya.

aloo bizler ıpad peşindeyiz hıhhhh at beni sayfadan nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr​rrr:))

ne kadar kendini kaptırmış.

bence de güzel bundan sonra takipçisiyim

bugün baya kampanya olmuş ama öğlen çıkmak zorunda kldm misafirim geelcekti..

aircim tebrikler...

saol canım şekerim

Bitenekadar.com
3 şanslı takipçimiz Easy Curves Vücut-Göğüs Şekillendirici hediye ediyoruz.
Kazanmak için hemen aşağıdaki Easy Curves Vücut-Göğüs Şekillendirici resmini beğen-paylaş- yorumla!
9 Mart 2012 Cuma saat 15:00 e kadar sende beğen-paylaş-yorumla bu fırsatı kaçırma
https://www.facebook.com/Bitenekadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…