Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar ;Keşke devamını okuyupta cevap verseymişim dedim

Sateen;
Facebook üzerinden verilen cevaplar geçerli sayılmayacaktır.
*Birden fazla katılım tespit edildiğinde, katılımcının sadece ilk cevabı geçerli sayılacaktır..
*Ödül dağılımı ise ;
soruya doğru cevabı veren 1. kişi 1 hediye -
75. kişi 1 hediye -
150. kişi 1 hediye
200. kişi 1 hediye -
300. kişi 1 hediye ve
son doğru cevabı veren kişi 1 hediye
şeklinde olacaktır..
*Yarışma 11 Mart Pazar 17:00 'de başlayıp - 12 Mart 23:00 'de sona erecektir.. Kazanan takipçilerimiz 13 Mart Salı gününe kadar açıklanacaktır..
Katılımınız için teşekkür eder, bol şanslar dileriz..

bende mi sorun var yosa herkes aynı mı?benim sayfa 4494 de kaldı ileriye bir türlü gitmiyo yazılanları falan göremiyorum haliyle.:18:

bende mi sorun var yosa herkes aynı mı?benim sayfa 4494 de kaldı ileriye bir türlü gitmiyo yazılanları falan göremiyorum haliyle.:18:

geçen bendede oldu internet sayfasını artık hangisinden giriyorsan tamamen kapa ve tekrar giriş yap cnım

tatlı gacıııııııııııııııııııııııııııııııııı

canım bana dettolden maıl falan gelmemıs sana geldımı??????

kızla ben 6, cadde indirimi kodu arıyorum kadınlar gününde hesaplara gelmişti kullanmayan varsa bana kodunu verebilrimi

merhaba benim hediye çekim duruyor ama özelden mesaj atma şansım yok :( mail adresinizi yazabilirseniz bende mailden iletirim , ama bir saate kadar evden çıkıcam bilginiz olsun

kızlar napolyondan trendyol hesabımıza aktardığımız puan o gün için mi geçerli oluyor başka çeklerimizle de birleştirebiliyoruz değilmi

ben aktarmıştım 1o tl lik çeki ama 100 tl lik alışverişlerde geçerli oluyor ayrıca diğer çekleri bilmiyorum ama nap tan gelen yalnıza 3 hediye çekini kullanabiliyorsun yani 100 tl lik alışveriş i 70 tl ye düşürebiliyorsun, benimde kendi hesabımda öyle duryor çeklerr hiç olmazsa naplarımı harcamzdım :(

aynen bende istiyorum kızlar altıncı cadde hediye çekini kullanmıxak olan varsa iyiolur açıkcası benim istediğim bir kaç ürün varda inşallah vardır birileri

aynen bende istiyorum kızlar altıncı cadde hediye çekini kullanmıxak olan varsa iyiolur açıkcası benim istediğim bir kaç ürün varda inşallah vardır birileri

daybuyday üyelerine verilen 25 tl lik altıncadde çekinden bahsediyosanız, çekin kodu herkeste aynı değil mi? benim iki hesabıma gelen maildeki kodla teyzeme giden maildeki kodlar hep aynı, ben de herkese aynı kod gönderildi diye düşündüm ama :26::26:

Back
X