Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daybuyday üyelerine verilen 25 tl lik altıncadde çekinden bahsediyosanız, çekin kodu herkeste aynı değil mi? benim iki hesabıma gelen maildeki kodla teyzeme giden maildeki kodlar hep aynı, ben de herkese aynı kod gönderildi diye düşündüm ama :26::26:

evet kodlar aynıymış ben de farkettim farklı üyeliklere birden fazla kullanulabiliyor ben kullandım

bu arada garantide hesabı olanlar internet şubesine bir girsinler, şans.. belki de bize çıkar :12::12:

Kampanya tarihleri arasında Garanti Bankası’na ait Anasayfa | Garanti Bankası ücretsiz internet sitesine girip tanıtım ve hizmetleri izledikten sonra İnternet ve Cep şubelerine giriş yapan müşterilere bir, Garanti Bankası | Facebook internet sitesi üzerinden internet şubesine giriş yapan müşterilere iki çekiliş hakkı verilecektir. Ayrıca Garanti Bankası internet şubesine ilk kez giriş yapan müşterilere iki çekiliş hakkı verilecektir. Bir kişi en fazla beş çekiliş hakkı kazanabilir. Çekilişte 25 kişi Apple iPhone 4S 16 GB cep telefonu (hat+kart hariç) ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir: 25 iPhone 4S | Kampanyalar | Garanti Bankası

alt limit ne bu 6, cade çek olayı anlamadım detay varmı?=

75 tl altlimit var
daybuyday üyelerine mail yoluyla arkadaşın az önce yazdığı kod geldi
altıncıcadde sitesinde yaptığın 75 tl lik alışverişte bu kodla 25 tl indirim kazanıyosun

Yeni farkettiğim bu konuya ve kazanma gayretinize bayıldım :66: :65:

Geçmişte kullanmadığım için silinen bisürü hediye çekim oldu, burayı farketseydim paylaşırdım. Artık nasip yenilerine diyelim..

Yeni farkettiğim bu konuya ve kazanma gayretinize bayıldım :66: :65:

Geçmişte kullanmadığım için silinen bisürü hediye çekim oldu, burayı farketseydim paylaşırdım. Artık nasip yenilerine diyelim..

sem hafta ıcı gor bızı :)))) arı gıbıyız :))))):1::1::1:

ben aktarmıştım 1o tl lik çeki ama 100 tl lik alışverişlerde geçerli oluyor ayrıca diğer çekleri bilmiyorum ama nap tan gelen yalnıza 3 hediye çekini kullanabiliyorsun yani 100 tl lik alışveriş i 70 tl ye düşürebiliyorsun, benimde kendi hesabımda öyle duryor çeklerr hiç olmazsa naplarımı harcamzdım :(

teşekkürler cvbın için :42: ne kötü şu sınırı koymaları 100tl de ne kdr çokmuş ya acaba ne kdr süre hesabımızda kullanma süresi vardır anneme bşyler lazımdı yrn arkdşımın alışverişinden kazandığım daha doğrusu ben arkdşımın hesabından alışveriş ypmıştım kendime ordan 10tl nin son günü olcak inşallah aradığı şeyleri buluruz off

Back
X