Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydınnnn canlarımm, hayret ki Koteks ten kazanmısım, ve ben kadınlar gününe yetişememiştim, bir çok kampanyaya
Eskisi gbi aktif takılamıyorum sizlerlee, kızımın gelmesine bir kaç gün kaldııı 16 Mart inşallahhh dogucak miniğimmm, hastanelerde takılmaktan burayı özler oldum iice

kızlar şu avonda seçim yaptıktan sonra arkadaşını seç dedi o anda yanlış bir yere bastım seçemedim ama iletişim bilgimi falan aldı ben şimdi kazanmış mı oluyorum?:26::26::26::26:

Facebook
Blast Streetwear
Bugünün ilk şanslı takipçisi ''Blast 2012 Spring/Summer Lookbook'' albümünü beğenip paylaşanlar arasından olacak, bu kadar.:) Haydi başlayalım, bol şanslar....

Facebook
Blast Streetwear
Bugünün ilk şanslı takipçisi ''Blast 2012 Spring/Summer Lookbook'' albümünü beğenip paylaşanlar arasından olacak, bu kadar.:) Haydi başlayalım, bol şanslar....

sana şimdiden geçmiş olsun diyorum ve hayırlı doğumlar diliyorum,inşallah bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına

PeraButik

‎12 Mart Diadora kampanya talihlimiz belli oldu.

Esra Üstün

Tebrik ederiz.
İletişim bilgilerinizi ve ayakkabı numaranızı içeren "Diadora" başlıklı mailinizi info@perabutik.com adresine gönderiniz.

Duvar Fotoğrafları
Dük Kravat her gün 2 kişiye kravat hediye ediyor! Dük Kravat’ın facebook sayfasına girip bu fotoğrafı beğen, yorumunu yaz ve fotoğrafı sayfanda paylaş, çekilişle kravat kazan!
Ekleyen: Dük Kravat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…