Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

........................................

Son düzenleme:
kızlar sinir oldum şu zip dağıtıma
eşim adına gelen benimo ellerindeymiş fakat adres eksik olduğu için gönderemezlermiş eti ile iletişime geçin diyor
resmen üstüne yatıyorlar ne yapayım sizce

kızlar sinir oldum şu zip dağıtıma
eşim adına gelen benimo ellerindeymiş fakat adres eksik olduğu için gönderemezlermiş eti ile iletişime geçin diyor
resmen üstüne yatıyorlar ne yapayım sizce

dun butun gun evde oldugumuz halde aradım bunları bugun adresınıze gelındı hatta haber formu bırakıldı sız evde yoktunuz denıldı
sacmalamayın dedım
bz sıze gerı donus yapacaz dedıler o oldu aranmadım hala
sonra etıye ulastım kargonuz ıle ılgılenıp yolluoruz en kısa zamnda denıldı beklıorum
etıye dedımkı bır suru sıkatey aldıgınz halde hala kuryeylen yolluorsunuz bu sıze yakısmıor dedım kapadım
yollucakları bırsey aylardır telefon telefona ugrastrıolar

etiye nereden ulaştınız acaba?

Fikirsensin
İstanbul'da yaşayan bayan üniversite öğrencilerine özel projemiz başladı. Sizlerle kişisel bakımla ilgili sohbet etmek, görüşlerinizi öğrenmek istiyoruz. Dilerseniz arkadaşlarınızla katılabileceğiniz bu sohbetten sonra size 50TL teşekkür hediyesi veriyoruz. Detaylar ve katılım için iletisim@fikirsensin.com adresine mail atabilirsiniz. Bol şans!

bu moneyclub ın internet stesine kayıt olmaya çlışıyorum ama şifre trfına ne yazcaz ne yazsam kabul etmyor 6karakter sayısal giriyorum olmuyor

123456 dır ya da müşteri hizmetlerini ara

şifreyi money club veriyor

KARTI buradan kaydettirmeye çalıştım en sonuncuya gelince şifre giriniz diyo ama hiçbir girdiğimi kabul etmyor peki money nsl şifre vericek bana şifre istyo illa başka biyer mi var şifre almak için?

hmm şimdi sayfadan birine cvp vermişler müşteri hizmetlerinden alınıyor sdce demkki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…