Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

siz nsl yaptınız kızlar şu money i%100 kazandım diyen arkdşlar nsl biliyosunuz int sitesinden mi yoksa bizim yaptığımız gbi mi yptınız facebooktaki gbi tıklama yoktu:26:

sitede size özel kampanyalar sekmesi var oraya tiklayip ögrenebilirsiniz...

inanmiyorumm yaa 100% ken kaptim ama 75% görünüyor.. acilir acilmaz tikladim birde

kizlar money kafayi yedi sanirim, sayfayi actigimda sadece %25 kalmisti, hemen katildim ve sonra size ozel kampanyalar bolumunden baktigimda %50 indirim almaya hak kazandiniz falan yaziyordu

kizlar money kafayi yedi sanirim, sayfayi actigimda sadece %25 kalmisti, hemen katildim ve sonra size ozel kampanyalar bolumunden baktigimda %50 indirim almaya hak kazandiniz falan yaziyordu

her hafta tıkla kazan da önce kart numarası ve tel girmemizmi gerekiyor?

bir de tıkladıktan sonra kazandınız veya herhangi bir şey yazıyormu?

Burger King “Monopoly Çılgınlığı” tüm hızıyla devam ediyor!

Eksik tapularını, sen de Monopoly Burger King®'de adresinden takas edebilirsin!
Unutma, 10 Adet Chevrolet Aveo, 50 iPad 2 veya 20 adet akülü arabadan birini kazanma şansı 31 Mart’a kadar seni bekliyor!

Mükemmel hediyeler kazanmak için elini çabuk tutmanı öneriyoruz!

her hafta tıkla kazan da önce kart numarası ve tel girmemizmi gerekiyor?

bir de tıkladıktan sonra kazandınız veya herhangi bir şey yazıyormu?

evet her hafta kart no ve tel giriyoruz, sonra kampanyaya katiliminiz basariyla tamamlandi gibi yazi cikiyor, daha sonra emin olmak icin size ozel kampanyalar bolumunden bakarbilirsin

kızlar papianın cevaplarını buldunuzmu

ben böyle buldum

1. Aşağıdakilerden hangisi Hülya Avşar`ın rol aldığı reklam filmlerinin sloganlarından biri değildir?

A) Ya tarih olursun, ya da cesur olup tarihi sen yazarsın.
.

2. Papia markası temizlik kağıdı sektörüne ne zaman girmiştir?

D) Nisan 2006

3. Papia reklam filmlerinde hangi ünlü rol almamıştır?

B) Hülya Avşar

Hülya avşar rol almıştır. Ben senin yolladığın şekilde yollamıştım yanlış gitti.

cevapları da şöle buldum genede kontrol edin arkadaşlar

C) Her zaman daha iyisini isterim ve istediğimi alırım.

D) Nisan 2006

D) Ece Sükan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…