Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tekin Acar Cosmetics

Merhaba :)
5–11 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Estée Lauder tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Estée Lauder’ın Yeni Çok Amaçlı Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi Revitalizing Supreme sizce aşağıdakilerden hangisi ile savaşır?” sorusuna “Hepsi” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 30ml.Estée Lauder Revitalizing Supreme kazanan üyelerimiz;

Benek Duman
Bengü Ekici
Akgül Ağçiçek
Suna Önkul
Gaye Sevderli
Nurses Dönmez
Meriç Işıkdağ
Nazan Erboz
Berna Baçkır
Selin Korkmaz Bağlayan olmuştur.

* Estée Lauder tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder ve Estée Lauder Revitalizing Supreme kremlerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz...

Ben göremedim yazan sayfanın linkini gönderebilirmisin cnm?

Kızlar pizza hut'tan bir cola bi pizaa bir de patates kızartmaası kodum var bi menü diyebiliriz :) çekle değiştirmek isteyen varsa mesaj atabilir

‎50 TL'lik hediye çeki kazanma şansınız sürüyor! Kampanyamız Saat 17:00' da Sona Eriyor.Hemen fotoğraftaki eteğin kaç yaş aralığı için olduğunu, Bücürük Shop linkini tıklayarak bulup ad-soyad ve iletişim bilgilerinizle birlikte kampanya@bucuruk.com.tr adresine gönderin, çekilişe katılın! Bol şanslar, Keyifli alışverişler dileriz.

Altınbaş
Altınbaş Pırlanta kolyenin sizin olmasını ister misiniz?

Kapak Kızını Siz Giydirin!
Keyifli Alışveriş’ten zevk alarak katılacağınız bir yarışma daha. “Kapak Kızımızı Siz Giydirin” yarışmasına katılmak için derginin içinden kestiğiniz giysileri kapak kızı fotoğraflarımızdan birinin üzerine yapıştırın. Yaptığınız kombini adresine gönderip, yarışmaya katılabilirsiniz. Yarışma önümüzdeki aylarda da devam edecek. Bu ayın birincisine Altınbaş Pırlanta kolye hediye!

Adres: Büyükdere Cad. Ferro Plaza No: 155-4 Zincirlikuyu-İstanbul

ben ilk kez internet sitesinden yaptım ama ben kzandım mı kazanmadım mı göremiyorum şu an ya =s üzerine tıklanmıyodu yüzdelik kısımların sdce kampanyaya kaydedildim bi ara o kdr :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…