Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben ilk kez internet sitesinden yaptım ama ben kzandım mı kazanmadım mı göremiyorum şu an ya =s üzerine tıklanmıyodu yüzdelik kısımların sdce kampanyaya kaydedildim bi ara o kdr :s

evet bendede oldu numarayı girdim kayıt gerçekleştirildi yazdı bende tıkladım sonra olmuşmudur ki?

%100 kaptığımızı nereden anlıycam üzerine tıkladım 4 tane bölümün bşy olmadı ondan önce kartımdaki rakamları girmiştim ya %100lük kısım ya da %75lik kısım varken kazanamadım mı ben bşy o kdr bekledim yaa

kaydedilmiştir yazıyor ve kalan yüzde 100 yada yüzde yetmişbeş hangisi açıksa büyük ihtimal ona kaydetmişsindir

ben de açtığımda bitmişti tekrar dewnedim yüzde yüzler açıktı aldım umarım olmuştur

kaydedilmiştir yazıyor ve kalan yüzde 100 yada yüzde yetmişbeş hangisi açıksa büyük ihtimal ona kaydetmişsindir

ben de açtığımda bitmişti tekrar dewnedim yüzde yüzler açıktı aldım umarım olmuştur

%100 kaptığımızı nereden anlıycam üzerine tıkladım 4 tane bölümün bşy olmadı ondan önce kartımdaki rakamları girmiştim ya %100lük kısım ya da %75lik kısım varken kazanamadım mı ben bşy o kdr bekledim yaa

MİGROSTAKİ KİOSK MAKİnesinden okutabilirsin müşteri ilişkilerini arayabilrisin..kartını kaydedip şifre aldıysan migrosklup sitesinden şifrenle görebilirsin

ben kart numarasını girdim %75 vardı kaydol dedim %50 kalmış ama tıklanmadı..
Önce tıklatıp sonra girilse kart numarası daha iyi olurdu.
Tıklanmadı da zaten...

MİGROSTAKİ KİOSK MAKİnesinden okutabilirsin müşteri ilişkilerini arayabilrisin..kartını kaydedip şifre aldıysan migrosklup sitesinden şifrenle görebilirsin

şifre alamadım bitürlü işte cnm malesef yani bu tıkla kazanı siz nasıl yaptınız sdce kartı kaydedip teli yazıp bi de görseldeki şeyleri yazdınız bunun dışında üzerlerine tıklanmıyodu 4 indirimin tıklamak mı gerekyodu:s

siz nsl yaptınız kızlar şu money i%100 kazandım diyen arkdşlar nsl biliyosunuz int sitesinden mi yoksa bizim yaptığımız gbi mi yptınız facebooktaki gbi tıklama yoktu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…