Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende 2. soruyu 5 bardak yaptım.o aylarda 500 cc süt içmeleri öneriliyo çünkü sanırım ondan bahsediyolar,ama tam emin değilim.:26::26::26::26:

ben 3 bardak olabilri diye düşünüp işaretledim.. sonunda da bu haftanın sorularını çözdünüz yazdı ok işareti ile birlikte herkeze mi aynı oluyo bilmiyorum amam bakalım bakalım bakalım hangisi :) :) umarım kazanırız bende sende :) .) :emir_bebek:

banada aynı şeyi söyledi.bir çay bardağı 100 ml 5 çay bardağı 500 kızımdan biliyorum bende:emir_bebek:

Hediyeli Kampanyamız;

Bir kişiye Remington Saç Maşası
ve
5 kişiyede 56 tabletli Pril Bulaşık Deterjanı
ve
4 kişiye büyük boy Persil çamaşır deterjanı (çamaşır deterjanları sadece twitter takibi için ekstra çekiliş hakkı kazananlar arasından seçilecektir)

Yarışmamıza katılmak için yapmanız gerekenler;

Moda Listesi | Facebook facebook sayfamızı takibe almanız
Nolte Türkiye | Facebook sayfamızı beğenmeniz
Nolte Türkiye (@NolteTurkiye) Twitter'da sayfamızı takibe alıp, ilk konuyu retweetleyenler ekstra bir çekiliş hakkı kazanacaklardır.

Toplam 10 çeşit ürün sizleri bekliyor...

https://www.facebook.com/ModaListesi

Anketi dolduran her 25. kişiye site açıldıktan hemen sonra sürpriz bir hediye gönderilecek.

Ankete katılım için, Kozmo Trend

Katılım Koşulları: Bir kişi en fazla 1 kez ankete katılabilir. Birden fazla form dolduran kişilerin ilk formları dışındaki kayıtları dikkate alınmayacaktır. Kişisel bilgileriniz kesinlikle 3. parti firmalarla paylaşılmayacak olup yalnızca kampanya sonucunu bildirme amacıyla kullanılacaktır. İzniniz olmadan e-posta veya sms gönderimi yapılmayacaktır. Kozmotrend.com, kampanya yapma şartlarını değiştirme hakkını gizli tutar. Ankete katılan herkes bu katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.

BRC Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri
BRC'den tüm katılımcılara Turkcell 4 Saat Sınırsız Konuşma Hediye! Hemen anketi doldurun sınırsız konuşma kodunuzu kazanın! Sevdiklerinizi de kampayamızdan haberdar etmeyi ihmal etmeyin... BRC diyorsak bir bildiğimiz var!

Katılım için lütfen tıklayınız: BRC Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri - BRC - Kampanya! | Facebook

Hediyeli Kampanyamız;

Bir kişiye Remington Saç Maşası
ve
5 kişiyede 56 tabletli Pril Bulaşık Deterjanı
ve
4 kişiye büyük boy Persil çamaşır deterjanı (çamaşır deterjanları sadece twitter takibi için ekstra çekiliş hakkı kazananlar arasından seçilecektir)

Yarışmamıza katılmak için yapmanız gerekenler;

Moda Listesi | Facebook facebook sayfamızı takibe almanız
Nolte Türkiye | Facebook sayfamızı beğenmeniz
Nolte Türkiye (@NolteTurkiye) Twitter'da sayfamızı takibe alıp, ilk konuyu retweetleyenler ekstra bir çekiliş hakkı kazanacaklardır.

Toplam 10 çeşit ürün sizleri bekliyor...

https://www.facebook.com/ModaListesi

bu kampanya sonuçlanmış yani bitmiş

Dondurmayı Seviyorum
Resimdeki siyah noktaları saymayı başarabilir misin? Tahminleri alalım!

Back
X