ya ben yeni gördüm vermedi iseniz ben ben bennn
mail beklıyolar
funda küçük adına yazarak mail geçebılırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben yeni gördüm vermedi iseniz ben ben bennn
canım merhaba carefully bana markabebe için bir şifre verdi alışverişi yaptım ve isim soyisim bilgisi istediler çünkü ona çıkmış,kullandırıyoruz ama teyit için isim soyisim bilgisi istiyoruz dediler çok üzüldüm siparişim iptal olacak bebişime birşeyler almıştımmail beklıyolar
funda küçük adına yazarak mail geçebılırsın
canım merhaba carefully bana markabebe için bir şifre verdi alışverişi yaptım ve isim soyisim bilgisi istediler çünkü ona çıkmış,kullandırıyoruz ama teyit için isim soyisim bilgisi istiyoruz dediler çok üzüldüm siparişim iptal olacak bebişime birşeyler almıştımeğer biliyorsan özelime atabilir misin isim soyisim bilgisini veya bilen varsa atsa lütfen kendisine de msj attım ama burada değil benden dönüş bekliolar yoksa iptal edecekler satışımı
![]()
kızlar yok mu bi yardımcı olacak acil bekliyorlar lütfen![]()
baktım canım ama ismini bilmiyorum ki çağrışım yapsın of ya ne güzel de ciciler almıştım iptal edecekler şimdibende bılmıyorum ismini ama kazananların açıklandıgı yere bak orda yazıodur
baktım canım ama ismini bilmiyorum ki çağrışım yapsın of ya ne güzel de ciciler almıştım iptal edecekler şimdi![]()
canım sana da sorayım carefully nickli arkadaş bana bir çek paylaştı ama isim bilgisi istediler alışverişi yapamadım soyadı bilgisi vermesen de en azından ismini öğrenmem mümkün mü sipariş verdim cevap bekliyorlar onun ismine çıktığı için kodu kullanabilirsin ama isim bilgisi istiyoruz dediler son umudum sensinDelimano Türkiye
Mega Set kazanma şansı yakalamak için son 4 hafta! Bana çıkmaz demeyin şansınızı deneyin!
canım sana da sorayım carefully nickli arkadaş bana bir çek paylaştı ama isim bilgisi istediler alışverişi yapamadım soyadı bilgisi vermesen de en azından ismini öğrenmem mümkün mü sipariş verdim cevap bekliyorlar onun ismine çıktığı için kodu kullanabilirsin ama isim bilgisi istiyoruz dediler son umudum sensin![]()