Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mail beklıyolar

funda küçük adına yazarak mail geçebılırsın
canım merhaba carefully bana markabebe için bir şifre verdi alışverişi yaptım ve isim soyisim bilgisi istediler çünkü ona çıkmış,kullandırıyoruz ama teyit için isim soyisim bilgisi istiyoruz dediler çok üzüldüm siparişim iptal olacak bebişime birşeyler almıştım :( eğer biliyorsan özelime atabilir misin isim soyisim bilgisini veya bilen varsa atsa lütfen kendisine de msj attım ama burada değil benden dönüş bekliolar yoksa iptal edecekler satışımı :(

canım merhaba carefully bana markabebe için bir şifre verdi alışverişi yaptım ve isim soyisim bilgisi istediler çünkü ona çıkmış,kullandırıyoruz ama teyit için isim soyisim bilgisi istiyoruz dediler çok üzüldüm siparişim iptal olacak bebişime birşeyler almıştım :( eğer biliyorsan özelime atabilir misin isim soyisim bilgisini veya bilen varsa atsa lütfen kendisine de msj attım ama burada değil benden dönüş bekliolar yoksa iptal edecekler satışımı :(

kızlar yok mu bi yardımcı olacak acil bekliyorlar lütfen :(

kfc kaptı kaçtı oyunu 3 gundur hep aynı seylerı sorup aynı cevapları verıyo
sanırım uygulamayı kaldırıcam :47:

yenilikmarketi.com
İşte twitter'daki kampanyamızda vereceğimiz hediye! twitterda bizi takip edin gün sonunda bu hediyeyi kazanın

Gondol
Değerli yarışmacılarımız "Gondol'da Aşk Başkadır" yarışmamız sona ermiştir. En çok beğeni ile finale kalan ilk 20 kişiyi açıklıyoruz. Gondol jürisi tarafından seçilecek yarışmanın birincisi ve en yaratıcı 9 fotoğraf ise akşam 17:00'da açıklanacaktır. Oylamamız süreci bitmiştir. 12:00'dan sonra verilen oylar geçersiz sayılacaktır. Yarışmamıza katılan ve emek veren tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Ve işte Gondol'da Aşk Başkadır'ın en çok beğeni alarak finale kalan ilk 20 yarışmacısı:

Vildan Yanmaz - 68 beğeni
Umut Şükran - 65 beğeni
Hatice Dağdelen - 48 beğeni
Selda Dağdelen - 47 beğeni
Ahsen Yılmaz - 38 beğeni
Meryem Özten - 36 beğeni
Seda Süslü Kahraman - 34 beğeni
Hatice Sak Sağlam - 29 beğeni
Mevlüt Küçükbostan - 26 beğeni
Funda Yıldız - 25 beğeni
Deniz Soyupak - 23 beğeni
Sevil Çelik - 23 beğeni
Fatma Kırbız - 21 beğeni
Candan Küçükhüseyinoğlu - 20
Şeyda Gökçe - 16 beğeni
Aslı Özdemir - 15 beğeni
Cem Er - 13 beğeni
Fatih Zengin - 12 beğeni
Duygu Tavzer - 12 beğeni
Aynur Bozkurt - 11 beğeni

Delimano Türkiye
Mega Set kazanma şansı yakalamak için son 4 hafta! Bana çıkmaz demeyin şansınızı deneyin!

Delimano Türkiye
Mega Set kazanma şansı yakalamak için son 4 hafta! Bana çıkmaz demeyin şansınızı deneyin!
canım sana da sorayım carefully nickli arkadaş bana bir çek paylaştı ama isim bilgisi istediler alışverişi yapamadım soyadı bilgisi vermesen de en azından ismini öğrenmem mümkün mü sipariş verdim cevap bekliyorlar onun ismine çıktığı için kodu kullanabilirsin ama isim bilgisi istiyoruz dediler son umudum sensin :(

canım sana da sorayım carefully nickli arkadaş bana bir çek paylaştı ama isim bilgisi istediler alışverişi yapamadım soyadı bilgisi vermesen de en azından ismini öğrenmem mümkün mü sipariş verdim cevap bekliyorlar onun ismine çıktığı için kodu kullanabilirsin ama isim bilgisi istiyoruz dediler son umudum sensin :(

Canım inanki bilmiyorum ben de senin için acaba isim var mı diye eski paylaşımlara bakıyordum.

Back
X