Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar selam ben tam kampanya buluyorum hoop siz paylaşıvermişsiniz bile benden hızlısınız ama sanırım bu sefer buldum hee

Kknsan
Çocuğunuzun söylediği ve sizi şaşkına çeviren en ilginç cümleyi ya da sorduğu ve cevap vermekte zorlandığınız en garip soruyu isim ve yaşını belirterek bu iletinin altında yorum olarak paylaşın. Paylaşılan her söz kaydedilip, numara verilecektir. Sizin bildireceğiniz "15" kişiye (seçeceğiniz numaralara ait sözleri paylaşanlara) 7 kitaptan oluşan "Masallarla Çocuk Eğitim Seti" hediye ediyoruz. Kazananlar bugün 17 Mart Cumartesi günü saat 23:00'da belirlenip, açıklanacaktır. Çocuklarınızın isim ve yaşını yazmayı unutmayınız.

nedense link çıkmadı küçük insan

bu kampanya facede kızlar bu arada.

ben bu forumdaki kimsenin gerçek ismini bilmiyorum söyleseler de aklımda tutamam bi kere herkesin nickiyle öğrendim ya:( maalesef isim konusunda yardımcı olamayacağım size üzgünüm.

Son düzenleme:
Kadının Gazetesi
Sayfamızı beğenelim beğendirelim. Kampanyalarımızda kazanamayanlara da şans verelim hadi hanımlar! Kampanya birazdan başlayacak dikkat!...:72:

Ebrusallistore
Braun Sac duzlestirici kazanan takipcimiz: Kübra Sofuoğlu .. Kendisini kutluyoruz. Iletisim bilgilerini yarisma@ebrusallistore.com gonderebilirler. Tum katilimcilara tesekkur ederiz.
bilmiyorum katılan oldu mu ben farketmemişim bu kampanyayı hoş bazen katılamıyorum ama kazanan burdansa görsün istedim

Canım inanki bilmiyorum ben de senin için acaba isim var mı diye eski paylaşımlara bakıyordum.
canım çok teşekkür ederim kazananlar listesi de çıkıyor belki çağrışım yapar ama bugün beni çok uğraştırdı bu iş pişman oldum alacağıma bir de tuhaf tuhaf konuştular benimle sanki şifre uydurmuşum gibi o nedenle gurur meselesi yaptım utandım valla ya :(

canım çok teşekkür ederim kazananlar listesi de çıkıyor belki çağrışım yapar ama bugün beni çok uğraştırdı bu iş pişman oldum alacağıma bir de tuhaf tuhaf konuştular benimle sanki şifre uydurmuşum gibi o nedenle gurur meselesi yaptım utandım valla ya :(

Canım neden utanacaksın da. Arkadaşımız hep formdaydı ama aksilik, keşke bulabilseydim. googledan 2 tane bu sayfayı açtım ki; bir yandan bu sayfaya bakıyorum, bir yandan da diğer formlarda mı diye oralara bakıyordum, ama inan ki sana yardımcı olamadım.Kusura bakma.

Evidea
KARGO BEDAVA Kampanyamızı Kaçırmayın!

Bugün 15:00'dan yarın 15:00'a kadar Evidea.Com'dan yapacağınız tüm alışverişlerinizde, Türkiye'nin her yerine kargo bedava!

maili benim mi yazmam gerekli

:26: sonra bende listeden isim seçip mail atan biri moduna düşmiyeyim :( isterseniz sizin mail adresinize benim bilgilerimi verebilirim , ayda öyle bişey işte :s

benımde gerçek adım değil zaten :1:
gönder gitsin bişey olursa haberleşiriz

maili benim mi yazmam gerekli

:26: sonra bende listeden isim seçip mail atan biri moduna düşmiyeyim :( isterseniz sizin mail adresinize benim bilgilerimi verebilirim , ayda öyle bişey işte :s

ben onlara davetiyeyi siizin kazandığınıza ama istanbul dışında olmanız sebebi ile bandevrettiğinizi yazdım , inşallah inanırlar, birde kişisel bilgilerimi yazdım bakalım ne diyecekler ,

Ödüllü Soru
Hem Yeni i30'u keşfedip hem de 50 TL'lik hediye çeki kazanmaya ne dersin?
Yeni Hyundai i30'dan kazandıran soruyu sen yanıtla, D&R'dan 50TL hediye çeki kazanma şansı yakala!
Çok yakında tanışacağınız Yeni i30'un özelliklerinden hangisinin sende de olmasını isterdin?
A: Arkanı görebileceğin gözler
B: Eşsiz bir dış görünüm
C: İstediğinde modunu değiştirmek..

benımde gerçek adım değil zaten :1:
gönder gitsin bişey olursa haberleşiriz

:52: komik bişi dicem ben mavalaya mail attımm doğru muydu diye yazıcakken şimdi telefonla aradılar adres yazmamışım onu istediler, bir fuara gitcem yahu topu topu :) teşekkülerrr bu arada

kızlar 3 kere bu nuamradan aradım ucundede cevap veremedım bu numarayı tanıyomusunuz gerı aradım ama numara kullnımda degıl dıo belkı sızıde aramıslardır 02129993761

kızlar, Fairynin yeni yarışma şeysi..

Türkiye'nin en mutlu sofralarını seçiyoruz, birbirinden güzel hediyeler veriyoruz!
İşte, ödüllerimiz:
10.000 TL değerinde yepyeni bir mutfak, Hisar Çatal Bıçak Seti, Kütahya Porselen Yemek Takımı, Tupperware Saklama Kapları ve 1 Yıllık Fairy Platinum.

Kimler, bu hediyelere sahip olmak ister? Tıklayın, katılın, kazanın!

Facebook'ta Fairy Platinum Mutlu Sofralar | Facebook :56:

Back
X