Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarr 2 aydır burdyım nerdeyse bitek organikten losyon kazandım
başka da bişey yokkk ne kadar sansızım yaaaa
varmı bi püfff noktası bu kampanyaların ordanmı kaybediorum acaba

kızlarr 2 aydır burdyım nerdeyse bitek organikten losyon kazandım
başka da bişey yokkk ne kadar sansızım yaaaa
varmı bi püfff noktası bu kampanyaların ordanmı kaybediorum acaba

bende oyledım ılk basladıgımda kampanyacıları ekledım sayfalarını takıp ettım onların içinde oldum yerı geldı oy verdım şimdi birsürü arkadaşım var birsürü de kazandığım hediye
son zamanlarda şansım küstü o ayrı:)

Yapı Kredi World
World’le yarışanlar, kazanıyor!

Sayfamızın sol tarafındaki “Ödüllü Soru” sekmesindeki soruyu doğru yanıtlayan ilk kişi, 24 Mart Ankara Sanat Tiyatrosu’nda sahnelenecek “Giderayak” oyununa çift kişilik davetiye kazanıyor!

Yapı Kredi World - Ödüllü Tiyatro Soruları | Facebook

Ateliette'den şık bir ayakkabı kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Ateliette butiğimizde 'Ayakkabı' , 'Bootie' ve 'Bot' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. ve 100. kişi Ateliette butiğimizde bulunan görseldeki 'Ateliette Somon Ayakkabı TM505' isimli ayakkabıyı kazanıyor! İyi şanslar :)

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 18.00'da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!

ayakkabı : 84
bootie: 15
Bot: 7

Son düzenleme:
FedEx notice,

The delivery service couldn’t deliver your package.
The package weight exceeds the allowable free-delivery limit.

You have to receive your packagen personally.
Print out the "Invoice Copy" attached and collect the package at our office.

Please read carefully the attached information before receiving your package.

Thank you. FedEx Express Services.

arkadaşlar bana böyle bir mail gelmiş ingilizcesi iyi olanlar bana tercüme edebilir mi?ne olduğunu anlayamadım birşey beklemiyodum.

bana da gelmiş, sildim gitti

FedEx haber,

Bu hizmet sizin paketi teslim olamazdı.
Paket ağırlığı izin verilen ücretsiz teslimat sınırını aşıyor.

Siz kişisel olarak packagen almak zorundadırlar.
Ekli "Fatura Kopyala" çıktısını ofisimizde paket toplamak.

Paketinizi almadan önce dikkatle ekteki bilgileri okuyunuz.

Teşekkür ederim. FedEx Express Hizmetleri.
canım benım anladım kadarı ıle bu sıteden bısye almsın ama ucretsız kargo ıcın agırlık sınırını gecıor o yzudende sana haber verıorlar

Kadınlar Ne İster?
Değerli ''Kadınlar Ne İster'' takipçileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığımız anketimize katılıp ödül kazananlar listesini görmek için linke tıklayınız... Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.
https://www.facebook.com/kadinlarneister?sk=app_187516317973737

Kızlar bu yarışma ne yarışmasıydı? Ne yapmıştık katılırken ve ödül neydi?

teşekkür ederim bişey almadım en iyisi silmek heralde:44:

Bide beğenmeme butonu olsaydı sanki eskiden vardı gibime geliyo:44::44:

Kızlar lütfen biri bilgi versin. Kazanmışımm ama ödülün ne olduğunu bilmiyorum :26:

dün bana da gelmiş aynısı. paketimin olduğunu ofice geri gönderildiğini gelip alabileceğim falan yazıyo.öyle çevirdim
bende fedEx mng kargonun diye mhg yi aradım bilgileri yok fedExin merkezini arayın dediler. ama daha aramaya firsatım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…