Kadınlar Ne İster?
Hanımlar, Sihirli Yüzeyler oyunumuz tekrardan sizlerle! Oyunumuzu oynayın, hem eğlenin, hem de Cif Power Cream Sprey’in gücü ile prensesimizi lanetten kurtarın!
https://apps.facebook.com/​cifpowercream/
ben de aktarabilir 10 tl var işini görürse özele mail adresini yaz göndereyim
mail adresini mesajla atar mıısn geri göndermek için..Uğraştırdım çok teşekkür ederim..
mesaj atabilme sürem dolmamış buradan yazıyorum siz de kalsın ihtiyacı olan biri falan çıkar verirsiniz. ben de öylesine bekleyip duracak. kullanana şimdiden hayırlı olsun
Nestle sıcak çukulata - Markafoni 10 TL açıklanmış...
Nakit nakittir , yyuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , kazanmışım
bende kazanamıyorum bu ara bir şey8 martta hiç bir yarışmaya katılmadım zaten..
Bari alışveriş yapayım
Limango çeki olupta kullanmayacak olan var mı ?
Vermek isteyen olursa
pizza hut'tan patates ve cola kodu verebilirim..
kızlar Türkiye'nin İlk Kapsamlı Yeşil Rehberi - Sürdürülebilir Yaşam Platformu bu siteyi duyarlıyım diye takip ediyorum hep arada kampanya yapıyorlar. yeni kampanyalarında çanta veriyorlarmış kazananlara.
siz de bir bakın inşallah bizden biri kazanır a dostlar
Yeşilist.com - Türkiyenin Tek Kapsamlı Yeşil Rehberi :18:
eğer hala vermediysen bende var
Vermedimde indirim kodunu ben kullanabilir miyim acaba ?
Mesela az önce sağolsun bir arkadaş gönderdi ama tel no onayı istediği için kullanamadım sizin çekide kullanamazsam :44:
Mesela az önce sağolsun bir arkadaş gönderdi ama tel no onayı istediği için kullanamadım sizin çekide kullanamazsam :44:
şu prima şeysi açıklanmış dün Prima ile Bebeğiniz Şampiyon
sen kendine ait ya da bi yakınının tel nosu nu yazacaksın zaten hemen mesajla kod geliyor onu kullanacaksın.burada herkes birbirine hediye çeki aktarıyor. galiba yanlış anladın tel onayını sen kendin girip kendin yapacaksın. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?