merabayın kızlaarr
ilk defa bu kampanya şeysinde canımı sıktılar, Giymon diye bi yerden ayakkabı kazanmıştım
seçtiğim ayakkabı yerine başka bi model geldi bugün, hiç de kullanmak istemeyeceğim bi modeldi
neyse ben de bi mesaj yazdım duvarlarına, ama gayette düzgün kibar bi mesajdı, bi baktım 2 dk sonra silmişler
sinirlendim, mail attım, bu mesajın nesi vardı, size yazılmış bir bilgilendirme mesajına vereceğiniz cevabın usulü bu mudur dedim
bana cevap yazmışlar, "sizin kullanmak isteyeceğiniz modeli biz nerden bilelim, sizin tarzınızı biz nerden bilelim, biz size seçin dedik siz sadece ayak numarası verdiniz, teşekkür edeceğinize tepki gösteriyosunuz" bilmem ne..
ben de onlara gönderdiğim(ayak numaramla birlikte modeli de belirttiğim maili) maili tekrar gönderdim, "bakın ayak numarasıyla birlikte ben seçtiğim ayakkabının linkini size göndermiş miyim, orada ürün kodu da apaçık görünüyo mu görünmüyo mu? Hemen açık adresinizi verin bana, aynı şekilde ayakkabınızı geri gönderiyorum" yazdım. Henüz cevap gelmedi.
Allah aşkına bakın, kötü ne yazmışım, duvarlarına yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum...
"Teşekkürler, az önce hediyem geldi ama benim seçtiğim ayakkabı değil gelen(Alpelli 5182 yi seçmiştim, giymon2006 kodlu ayakkabı geldi), keşke kargo ödemesini yapmadan baksaydım kutunun içine..
Gelen ayakkabı giyebileceğim gibi olsaydı keşke, ancak hiç tarzım değil. Gönderilerinizde daha titiz olmak isteyeceğinizi düşünerek, bilginiz olsun istedim."
Ayy ne gıcıklar !
gayet güzel yazmışsın . bide kargo ücretinide mi sen ödedin . mailde de belirtmişsin istediğin modeli
cevap yazarlar elbet. :26:
aynı şu foli giyim gibi yapmışlar aslında adı sanı belli olmayan yanibilinmedik markalara katılmamak en iyisi
evet kargo ödedim bir deAyy ne gıcıklar !
gayet güzel yazmışsın . bide kargo ücretinide mi sen ödedin . mailde de belirtmişsin istediğin modeli
cevap yazarlar elbet. :26:
şans işte benim ki, ilk defa karşılaştım böyle bişeyleaynı şu foli giyim gibi yapmışlar aslında adı sanı belli olmayan yanibilinmedik markalara katılmamak en iyisi
bencedeben görmüştüm kampanyayı, sitesi hata vermişti sürekli. uğraşmadım sonra...
begenmektende vazgeçmiştim iyikide vazgeçmişim
Kızlar biriniz yazmıştı Bim'de milföy 1.75 diye..
Biizm burada yokmuş annem bakmış orası yeni mi açıldı acaba o yüzden mi inidirimli ?:44:
kazananlara tebrikler arkadaşlar..
Kardeşime de bugün loreal seti gelmiş.Kesin ben katıldım da nereye katıldığımı hatırlamıyorum..
Eşimde kadınlar ne isterden kazanmış
Pizza huttan kazandığım ve arifenin verdiği şifrelerle pizza patates ve colayı afiyetle yedim..Sağol arifecim:13::13:
Şu doğadan ne numunelik ürün gönderdi ne yarışmalarından kazanamıyorum
kızlar,gliss te kendi hesabımdan formu doldurdum,eşimin hesabından yolla diyorum, form gitmiyor..
aynı sorunu olan var mı?
yok muuu?
herkesin formları tıkır tıkır gitti mi yaaaniii?
ben sadece kendi hesabımdan yaptım sorun çıkmadı zaten şimdi yarışmalarıda denetler oldular aynı bilg.verenleri falan kabul etmiyorlarya öyle bişey olabilirmi bilemiyorum
yok muuu?
herkesin formları tıkır tıkır gitti mi yaaaniii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?