Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlarrr az önce colgateden dis macunu geldi gelmez diyordum herhalde cok oldu ankete katilali...
ama gelmese daha iyimis:)) 22 ml yaziyordu ya göndere göndere 14ml göndermisler
minnacikk görseniz cok komikD paketi acinca kendi kendime güldüm kargocunun 3. kata cikmasina yazik valla merak eden arkadaslara sürat kargoyla geldi

Royce Energy Drink kazananlari:
Vee "İzmir'e Bahar Geldi- Fettah Can Konseri" kazananları:
Recep Yılmaz, Behice Ulusoy, Ece Çam, Zuhal Ulusoy

Kazananları tebrik ediyoruz. Kendileriyle telefonla iletişime geçeceğiz.

Şimdiden iyi eğlenceler :)

kızlarrrr

şimdi gliss kazandım daha önceki yarışmasında da kazanmıştım. ama bu sefer sadece mail ve tel no alıyor

Eklentiler

• $gliss.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
tebrikler.. 100.kişilereydi değil mi?ben de form dolduracaktım,bekliyeyim bariiii

evet biraz bekle bir de değişik hesaplar ile oynamaya gerek yok ben hesabımdan oynadım olmadı başa dön yazana tıkalyıp tekrar oynadım oldu inşallah sen de 3. cüyü kazanırsın

evet biraz bekle bir de değişik hesaplar ile oynamaya gerek yok ben hesabımdan oynadım olmadı başa dön yazana tıkalyıp tekrar oynadım oldu inşallah sen de 3. cüyü kazanırsın

yani birkaç kez doldurdun, ondan sonra 100. oldun öyle mi?... doğru mu anladım canım..

canım paylaşım için saol ama formu dolduruyorum habire mail adresini kontrol et uyarısı geliyo bi türlü gönderemiyorum sizde de oldumu

detol açıklananın ca veet te

ay ben ne kazancam acaba ev filan sanırım küçücük macuunumuz bile gelmediyse

artık ya deve ya ev bekliyorum

yada neskayfeden arabam neyim olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…