Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mail adresimizi verdik oraya gelir belki şimdi diğer facemden denedim olmadı.kazanmışız yani

katılım koşullarındabi kez dio evet demek ondan çıkmadı adres seçeneği bende sevinmiştim yaa ilk defa bişi kazandım die tühh.
ama bide şöyle bi durum var o 1 kere kazanım için yazıo sani mükerrer kazanma olmasın die o zaman kazandık sayılır
nevacoloru bilmiorum nasıldı, geçersimi sayıldı kazandıkları anlamadım

gliss
Kampanyaya katılarak ‘kazanan’ kullanıcılar arasında yer almayı başaran kullanıcılar, doldurulması zorunlu olan adres bilgileri ekranını eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak ilgili formu göndermeleri gerekmektedir.

bende ekran fln gelmedi ama sonraki paragraftada söyle diyo

Uygulamaya girerek ‘Gliss Fısıltıları’ içinden birini seçip, uygulamayı kullanan her 100. kişiden biri olmayı başaran kullanıcılar ise adres ekranının bir sonraki adımında kazanıp/kaybettiğine dair bilgi alabilecektir.
bizde bu ekran öncce geldi ? aman ben bu işten bişey anlamadım

canım adres derken illa ki ev adresini kastetmiyorlar . mail de bir adres çeşidi sonuçta ben de sabah kazandıım. daha önce ki yarışmasında da kazanmıştım. o zmanda çakma başka hesabımdan kazanıp bilgilere kendi adımı yazmıştım hiç sorun olmamıştı ürünlerim geldi. ya biraz bekleyip mail atmalarını bekleyeceğiz ya da ilk girişte kazanıp extradan adres bilgisi istenen birisi çıkarsa şansımıza küseceğiz . kısmetse olur :)

ne güzel dedin öpüorum seni

Kızlar konu ile alaksınız olduğunu düşünebilirsiniz ama aranızdan alışveriş yapanlar olduğunu düşündüğüm için sormak istedim...

Fotoğraftaki kuşlu ya da kelebekli seriden ürün alan oldu mu ? Kalitesini merak ediyorum aldıysanız bilgi verir misiniz ?

ARKADAŞLAR İLK DEFA BİŞEY KAZANDIM KALİTE ÇANTADAN ONUDA ARKADAŞIM GÖRMÜŞ SÖYLEDİ YOKSA ARAYA KAYNARDI.ÇOK SEVİNDİM NİHAYET BİŞEY KAZANABİLDİM16:

Kızlar daybuyday'de davet ettiğimiz kişi alışveriş yaptığında hesabımıza 20 tl yükleniyor ya.. O 20 tl ne kadar müddet sonra ne zaman yükleniyor? Bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…