Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Domino's Pizza Türkiye
Facebook'daki 1. yılımızı Sosyal Pizza ile kutluyoruz!

Sosyal Pizza uygulamasına gelin, pizzanın hamurunu ve malzemelerini seçin, Domino's menüsüne hepimizin pizzası Sosyal Pizza'yı eklememize yardım edin. Alacağınız kodlarla 26-31 Mart tarihleri arasında orta boy Sosyal Pizza'yı yalnızca 9,99 TL'ye mideye indirin.

Merak etmeyin, kodunuzu biz hatırlıyoruz. Sosyal Pizza sekmesini tıkladığınızda "KOD OLUŞTUR" bölümünden kodunuzu görebilirsiniz. 26-31 Mart tarihlerinde Sosyal Pizza sekmesini tıklayıp siparişinizi vermeyi unutmayın!

https://www.facebook.com/DominosTurkiye?sk=app_347988205263377

karşıdaki kişinin onu kabul etmesi mi gerekiyor kazanmak için been okumamışım bunu yaa

canım kabul ederler derken hani bnmki ilk deneme değilde 8. 9. denemede oldu ya bide şey yazmışlar bir kez katılım hakkı var diye onu diyorum bnmkini inş kabul eder firma gnderiirler şampuanı

1.000 tl ya yemek takımı filan alırım muhteşem olur bana çıkarsa

kızlarr bu rexona siyaha davette ilk başta hediyelerin yanında çekilişe katıl tarzında bişey yazıyodu ama artık yok nasıl katılcaz çekilişe :44::44::44:

dankek sonuçları pazartesi günümü açıklanıyor

trendyol cevabı

sizin için seçtiklerimiz diye bir başlığın altında, eğer board dediği oysa :))

ürünün adı bu widaco, fotoğrafın hangi board un altında olduğunu soruyor, o da "sizin için seçtiklerimiz" olacak, eksik olmasın aman :114:

trendyolun yarışmalarını bile bile kaçırdım şansıma bak yaaa. birinden biri denk gelirdi heralde die düşünüom bu son yarışmayı da buraya daha bakmadan tesadüf face de gördüm aradım taradım ben de aynı cevabı bulmuşum yolladım ama sanırım geç kaldık...pöffffffff...

twitter a katıldım bi de, 1 kişiye hediye ama bakalım o şanslı kişi ben olabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…