arkadaşım yarışma kampanya süresi 2011 tarihli.katılım koşullarında bu şekilde yazıyor.yarışmanın yeniden başladığına emınmısın?
trendyol yarışmalarına, trendyola üye olduğun mail adresinden cevapları gönderiyosun, zaten nereye ne şekilde göndermen gerektiğini onlar belirtiyorlar, kampanya iletilerini okursan rahatlıkla katılabilirsin :112:Trendyola gönderdim galiba hotmailden
oldu
evet kampanya tarihi 2011, şuanda sadece oynansın vakit geçsin diye paylaşmışlardır tekrar :114:arkadaşım yarışma kampanya süresi 2011 tarihli.katılım koşullarında bu şekilde yazıyor.yarışmanın yeniden başladığına emınmısın?
trendyol un saat 21 deki yarışması tv kodu olsa keşke :)
6 tane davet hesabım ve asıl hesaplarımla alışverişe hazırım .:)
trendyol un saat 21 deki yarışması tv kodu olsa keşke :)
6 tane davet hesabım ve asıl hesaplarımla alışverişe hazırım .:)
Doğum günü sürprizlerimiz devam ediyor! 9. YARIŞMAMIZ için 9. sorumuz Ünlülerin tercih ettiği markamız Milla by trendyol ile ilgili. İşte sorumuz: Milla by trendyol için bugüne kadar hangi ünlüler ile çekim yaptığımızı yarisma@trendyol.com ‘a ‘FB 9. yarışma’ başlığı ile mail atan (sadece ilk mailler dikkate alınacaktır!) 10. , 20. , 30. , 40. , 50. , 60. , 70. , 80., 90. ve 100. kişi 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor! Maillerinizi lütfen trendyol.com’a kayıt olduğunuz mail adresinizden gönderiniz! İyi şanslar…
Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 22.00’da bu post altında açıklıyoruz, doğum günü sürprizlerimiz için bizi izlemeye devam edin! Doğum günümüze özel sizin için hazırladığımız son sürpriz yarışmamız 22.00’da duvarımızda olacak, takibe devam :)
ben bu dördü olarak buldum ama kontrol edin siz de, merak ettim ben de başka var mı diye :26:
hadise
deniz akkaya
merve boloğur
tülin şahin
wilma bilmem ne vardı bi de.
Doğum günü sürprizlerimiz devam ediyor! 9. YARIŞMAMIZ için 9. sorumuz Ünlülerin tercih ettiği markamız Milla by trendyol ile ilgili. İşte sorumuz: Milla by trendyol için bugüne kadar hangi ünlüler ile çekim yaptığımızı yarisma@trendyol.com a FB 9. yarışma başlığı ile mail atan (sadece ilk mailler dikkate alınacaktır!) 10. , 20. , 30. , 40. , 50. , 60. , 70. , 80., 90. ve 100. kişi 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor! Maillerinizi lütfen trendyol.coma kayıt olduğunuz mail adresinizden gönderiniz! İyi şanslar
Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 22.00da bu post altında açıklıyoruz, doğum günü sürprizlerimiz için bizi izlemeye devam edin! Doğum günümüze özel sizin için hazırladığımız son sürpriz yarışmamız 22.00da duvarımızda olacak, takibe devam :)
ben bu dördü olarak buldum ama kontrol edin siz de, merak ettim ben de başka var mı diye :26:
hadise
deniz akkaya
merve boloğur
tülin şahin
bende bu şekilde göndermiştim ama meğerse pınar altuğ yağmur atacan cansu dere falanda varmış.
wilma bilmem ne vardı bi de.
şuanda da prime days butiğinde doğa rutkay var ama o da dahil mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?