Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kısmet yaa, o kadar çok insan ilgileniyor ki trendyol çekleriyle, bugünkü blog yarışmasında net olarak anladım yani
anında kilitlendi blog ve yarım saat düzelmedi

twitter da ben de yazdım bir twit, bakalım kısmet kimeymiş

kızlar bana kırmızı kasadan alınmış trendyol cola kodu lazım.

kfc menü 1 alana 1 bedava kodum var. değiş yaparım.

Xtreme Menü alana Burger Menü (Acılı - Acısız) bedava!

veya

Original Recipe Menü alana, 3’lü Crispy Strips, küçük patates ve içecekten oluşan Fırsat 3 Menüsü hediye!

kızlar ben elbisenin olduğu linki gönderdim olmadı mı şimdi

neticede tam olarak o boardu bulmuş demek oluyosun o linki göndermekle ama tabi böyle durumlarda biraz da trendyol un insafına kalmış oluyoruz
inşallah geçerli sayarlar :114:

Doğum günü sürprizlerimiz hız kesmeden devam ediyor! İşte 8. YARIŞMAMIZ için 8. Sorumuz: Google+ sayfamızda aşağıdaki Hadise fotoğrafının da yer aldığı albümümüzde kaç adet Hadise fotoğrafı bulunduğunu yarisma@trendyol.com ‘a ‘FB 8. Yarışma’ başlığı ile mail atan (sadece ilk mailler dikkate alınacaktır!) 10. , 20. , 30. , 40. , 50. , 60. , 70. , 80., 90. ve 100. kişi 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor! Maillerinizi lütfen trendyol.com’a kayıt olduğunuz mail adresinizden gönderiniz! İyi şanslar…

Google+ sayfamıza : https://plus.google.com/b/110499177446876504646/ linkten ulaşabilirsiniz. Bizi ve sürprizlerimizi Google+ sayfamızdan da takip etmeyi unutmayın!

Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananları 19.00’da bu post altında açıklıyoruz, doğum günü sürprizlerimiz için bizi izlemeye devam edin!

21 cvp kızlar

tüm gün dışarda olduğumdan hiç birine katılamadım. ama en çok da buna üzüldüm 1 dk ile kaçırdım

Son düzenleme:
trendyol un sonunusuna yetısebıldım yaww. dr.oetker cekılısınde arcelık su ısıtıcısı kazandım :):):):)

tüm gün dışarda olduğumdan hiç birine katılamadım. ama en çok da buna üzüldüm 1 dk ile kaçırdım

ayyy bu kötü olmuş işte, tüh
saat 6 yı geçmiş yaa, hiç farkında değildim saatin, senin yazını görünce baktım saate

kızlar ya yüklenin şu trendyola tv kampanyası yapsın (( biz bi kaç kişi yazıyoruz ama yetmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…