Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İNTERSPORT TÜRKİYE
33 ekleminizi aynı anda çalıştıran Asics Gel - VOLT33 Intersport'a özel renk seçenekleri ile satışta!

Asics'in bu özel ayakkabısını kazanma şansı ise Facebook'ta!

2 Nisan tarihine kadar koşuya dair yaptığın güzel bir etkinlik fotoğrafını, favori koşu alanını ve en uzun koşu mesafeni belirterek sayfamızda paylaş Asics Gel - Volt33 kazanma şansı yakala!

Kazananlar 2 Nisan'da sayfamızda! Hepinizin katılımını bekliyoruz!

‎50 TL'lik hediye çeki kazanma şansınız sürüyor! Kampanyamız Saat 17:00' da Sona Eriyor.Hemen fotoğraftaki Jilenin kaç yaş aralığı için olduğunu, Bücürük Shop linkini tıklayarak bulup ad-soyad ve iletişim bilgilerinizle birlikte kampanya@bucuruk.com.tr adresine gönderin, çekilişe katılın! Bol şanslar, Keyifli alışverişler dileriz.

daybuyday a çok sinir oldum bir daha bişey almayacağım.eşime saat almıştım hem de hatırı sayılır bir paraya.ama saat su geçirmez olduğu halde sıcak ortamdan soğuk ortama geçildiğinde içi buharlanıyo yani hatalı ürün daha 1 ay bile olmadı alalı bugün msj attım iade adeceğim böyle böyle diye verdikleri yanıt ürün garantili firma ile iletişime geçin.normalde 1 ay içinde üründe sorun çıkarsa iade almak zorundalar.bende yeniden msj attım gerekirse her yere şikayet edeceğimi de yazdım.bundan anladım ki trendyol dışında bir yerden bişey alınmaz.
çok sinirliyim şuan

bacılar fikir yumağında oy verdiyseniz ilk haftanın kazananları açıklanmış
buyrunuz :)

12 Mart - 18 Mart

12 Mart: NurAytaç Özgör - Zeynep Ilgin Yücel - Şenay Yıldız Aslan - Nihan Koç - Adem Vural - Aysel Buyel Kabakci - Nalan Uluca - Dilay Yalçın - Melda Imran - Selin Manolya - Fikret Kizil

13 Mart: Ayten Yaşar - Eda Ardıç - Levent İme - Kevser Mrv Somyürek - Kezban Akca - Bengi Gençer - Işil Sözüer Mete - Yıldız İzolluoğlu Basdil - Yasemin Güner - Burcu Aykurt - Ayça Özmay Özbalta - Sevda Akbıyık - Zarife Müftüoğlu - Aykut Eriş - Esra Ünal - Itir Manaz Yuncuoglu - Nazife Gökçek - Sultan Balkan - Ne Var - Bünyami Ataş - Sezo Bigo - Nadir Güneş - Kadir Öztürk - Alpay Karataş

14 Mart: Gülçin Bez - Ayşegül Altıntaş - Şeyma Korkak - Tülay Çağlar Dörtok - Yurdanur Zeynep Gül - Yasemin Şentürk Kale - Ilknur Yalçinkaya - Ayla Kesen - Nesrin Aycan - Emine Altınsoy - Reyhan Çetinkaya - Figen Kepsutlu Çetinkaya - Elif Düzgün - Esra Bozok Köse - Cüneyt Aybakan - Ediz Berk - Brc Byrm - Gizem Büyükafsar - Ömer Faruk Ramazan - Figen Sefer - Ayşe Esra Bayramcı - Feyza Bülbül - Tuba Enes Kösem - Mihriban Kakıcı

15 Mart: Mustafa Ersen - Merve Bayraklı - Fatma Yılmaz Doğan - Banu Arıtsın - Cindi Atay - Ozge Suslu - Ayşe Alagöz - Hakan Yenigelen - Hanife Ay - Emre Gürses - Meli Polat - Yasemin Aka - Nurcan Ellikçi Algül - Hatice Gencer - Murat Akıcı - Elif Yazar Onar - Gülşah Varol Akyol - Müzeyyen Baykalı - Songül Yarım Gök - Furkan Yalçın - Rukiye Damgacı - Berat Öztürk - Tuğba Erçakar - Rıdvan Şahin

16 Mart: Hasan Kuzey - Osman Yılan - Murat Altin - 'Enbiya Keleş - Nazan Erboz - Nevin Özay - Metin Güner - Naz Çiçek - Kamil Ocak - Özgül Yaşar - Sıddıka Ylck - Sümeyye Koca - Fulya Ayan Sandikci - Nuray Kılıç - Cansu Gürbüz - Baleno Mobilya - Dilara Kocasoy - Gül Kıpçak - Erhan Kaya - Murat Bostan - Alparslan Şengül - Hasan As - Leyla Ersöz - Burhan Özkan

17 Mart: Melinda Mmelinda - Evinnesesi Örgü Oyuncaklar - Müberra Şahinoğlu - Nurhayat Kaylan - Berna Banu Genç - Serkan Uğuş - Emine Usta - Sabahat Hakseven - Hulya Oğuz Kırtıl - Fidan Demir - Muhammed Said İlgün - Mehmet Başak - Meryem Güler - Açelya Damdelen - Nuray Sertkaya - Duçe Bilgin - Yunus Can Kılınç - Rabia Ekiz - Buse Yıldız - Idris Tunç - Hümeyra Nazlı Özyılmaz - Feryal Özdemir Aktaş - Arzum Melek - Yunus Akça

18 Mart: Şule Kılıç Çalışkan - Şehban Mutluay - Asi Mavi - Meryem Atalay - Ismahan Bayar - Zahide Erili - Seda Ertan - Nurşen Çelik - Serap Güneş - Fisun Özdemir - Hatice Çiftçi - Biricik Demir - Noyum Berry - Selvihan Balkan - EnginCan Öztürk - Semra Doganay - Serdar Alp Arslan Paksoy - Sevil Ergin - Sümeyye Çetin Kaplan - Derya Yegen - Deniz Özçetin - Meryem Özdemir - Aren Batar

Son düzenleme:
damakta 4 şifre girdim kazanamdım. gece falanmı mı girsem şifreyi şansım dahamı yüksek olur

https://www.facebook.com/pages/sahrem-pardes%C3%BC/204124469607570
sahrem pardesü
YEPYENİ BİR KAMPANYAMIZ BAŞLADIIIIII

GÖRSELİ BEĞEN PAYLAŞ BU AFİŞİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP YORUM BEĞENİSİ TOPLUYORSUNUZ

HER 25 BEĞENİ +1 ÇEKİLİŞ HAKKI ( 50 BEĞENİ +2 ÇEKİLİŞ HAKKI ) OLMAK ÜZERE BİR KİŞİYE ÇEKİLİŞLE PARDESÜ HEDİYE EDİYORUZ

BEĞENİ SAYIMIZ 5000 OLDUĞUNDA ÇEKİLİŞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ... SAYFAYI BEĞENMEYEN ÇEKİLİŞE KATILMAYACAK.

Gulaylar.com 12-18 Mart tarihleri arasında üye olan ziyaretçilerimiz arasından yapılan çekiliş sonucu Pırlanta Kelebek Kolyeyi kazanan talihlimiz:

Sn. Sema Candan

Kendisini kutlar ve iyi günlerde kullanmasını dileriz. Lütfen musteri.hizmetleri@gulaylar.com email adresinden bizimle iletişime geçiniz.

aynen daybuydaya bende çok sinir oldum aldıgım bişey haftalardır tedarik sürecinde biride kargoda ama gelen giden yok limangodan aldıgımm herşey sorunsuzca ulaştı.önce daybuydaydan alışveriş yapmıştım çok sonra limangodan limango geldi o hala yok

kızlar daybuydayde kargo ne zmaan bedava ? yada olucakmı bu aralar bi bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…