Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dankek
https://www.facebook.com/dankek?sk=app_214193718679331

1. Kırmızı bluz, kot, kırmızı çorap.
2. Kakaolu ve sadeli kek. Çikolata ve karamel sos.
3. Salon

karamelle portakal mı?emin misin?

çikolata ve karamel bence...:44:

canım 1 ve 3. cevabımız aynı ama 2. cevap kakaolu sade kek. karamel çikolatalı olcak..çünkü paketinde o resim var videoda..

Çok pardon kızlar. Ben onu yanlışlıkla yazdım. Yoksa bende sizin dediğiniz gibi yaptım.
Düzelttim, tekrardan pardon.

dankek de bana salon değil yatak odası gibi geldi koltukta oturuyorlar ama arkasındaki eşyalar kızın yatak odasında olduğunu gösteriyor bence

dankek de bana salon değil yatak odası gibi geldi koltukta oturuyorlar ama arkasındaki eşyalar kızın yatak odasında olduğunu gösteriyor bence

Bende o soruda epey takıldım. Ama yatak odası derken evli çiftlerin odası diye geçmezmi? Orası çocuk odası gibiydi. Ama koltukta vardı. Çocuk odası cevabı olmadığı için salon dedim ben.

Dankek
https://www.facebook.com/dankek?sk=app_214193718679331

1. Kırmızı bluz, kot, kırmızı çorap.
2. Kakaolu ve sadeli kek. Çikolata ve karamel sos.
3. Salon

Bende o soruda epey takıldım. Ama yatak odası derken evli çiftlerin odası diye geçmezmi? Orası çocuk odası gibiydi. Ama koltukta vardı. Çocuk odası cevabı olmadığı için salon dedim ben.

yok canım.. masa sandalye falan arkasındakiler kitaplık gibi bişeyler de var..

salon en uygunuydu bence..dediğiniz gibi yatak oadsı olması için evli çiftler olması lazım..bu kız için çocuk odası yada genç odası gibi bişey yazması lazımdı...hem koltuk hem kitaplık tarzı şeyler var en uygun salondu bence...

12 Mart'ta başlayan ve 19 Mart Pazartesi Günü sona eren kampanyamızdan 15 Litre AlpinaSilan Nevo kazanan talihlilerimiz şöyledir:

1- Emel Derelioğlu

2- Hande Savran

3- İsmail Bülbül

Kazananlara e-posta yoluyla detaylı bilgi verilecektir, lütfen katılmış olduğunuz e-posta adresini kontrol ediniz. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda telefon ve e-posta adresleri esas alınacaktır.

hiç diş macunu numunesi gelen varmı bana sadece 1adet geldi de

kızlar 10 gündür yoktum oku oku bitiremedim napmışınız yaaa

bütün kazananları tebrik ederim...
bide fikirsensinden kazanmışım ama mail gelmemiş napmam lazım mail adresi bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…