Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr bu beniiiiiiimmmmmmm ablamın adına üye olup katılmıştım kazanmışııııımmmmmmmmmmm

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr bu beniiiiiiimmmmmmm ablamın adına üye olup katılmıştım kazanmışııııımmmmmmmmmmm
tebrikler nekadar kıskandım bilemezsin.bende dankek kazandım diye göbek atacam neredyse pırlanta kazansam ne yaparım bilemiyorum

tebrikler nekadar kıskandım bilemezsin.bende dankek kazandım diye göbek atacam neredyse pırlanta kazansam ne yaparım bilemiyorum

çok sağol canııımmmmm ay çok heyecanlıyım, sanırım gümüş ne olduğunu bende bilmiyom yerimde duramıyorum mail yazdım cevap bekliyorum, darısı sizlerin başına herkes kazansın inşallah

Philips Türkiye
Kadınlar Günü yarışmamıza katılarak, hangi Philips ürününün hayatlarına mutluluk kattığını bizimle paylaşan tüm yarışmacılarımıza teşekkürler! İşte kazananlar:

Siret Uslu-Philips GoGear Vibe MP4 Çalar
Merve Aslan-Philips airfryer
Seda Kahraman-Philips Keratin Saç Düzleştirici

*Kazanan yarışmacılarımıza mail adreslerinden ulaşılacaktır.

Trendyol twitter Doğum günümüze özel 1.000 TL hediye çeki kazanan takipçimiz belli oldu: @GizemDizen 'i kutluyor ve katılan herkese çok teşekkür ediyoruz :)

kızlar daybuydayde kargo ne zmaan bedava ? yada olucakmı bu aralar bi bilginiz varmı

ben bir kere haftasonu kargo bedavadan alışveriş yapmıştım, bildiğim kadarıyla belirli bi günü olmuyo zaten :26:

bu arada arnica yeni yarışma başlayacakmış

Limango 20 tl çeki olan varmı kızlar? Kullanmadığı bi hesapta varsa hesabı bana mesajla atabilir mi? Lütfen cok acil lazım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…