Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben cheesecake lerimi aldım. hemde 2 pk. bizim burda sadece 1 tane mm migros var.allahtan vardı.

yeğenimin adına kazanmışıımm ablama vericem ama benim ihtiyacım yok

cehaletime verin nolur da min numarası noluyo?

tamam çözdüm :))
money visa ile ilgiliymiş :)

Son düzenleme:
Money'de sorun var , sayfa açılıyor ve tüm indirimler için BİTTİ diyor , sonra yine Tıkla Kazan kampanyamız 20 Mart Salı günü gün içerisinde başlayacaktır.
diyorrrr

Money'de sorun var , sayfa açılıyor ve tüm indirimler için BİTTİ diyor , sonra yine Tıkla Kazan kampanyamız 20 Mart Salı günü gün içerisinde başlayacaktır.
diyorrrr

evet galiba onlarda kafayı yedi. alırmısın bu kadar insanın ahımı.sistemleri bile çöker
insan bir saat aralığı falan verrir

kizlaaaaaar disardan yeni geldim MONEY basladimi??? bittimi yoksa saat baya gec oldu tikla kazan icin??

oh be %100ü kaptım amma stres yaptım ya

Hadi Twitter'da bugünkü Flormar'ının fotoğrafını #bugunkuFlormarim hashtagiyle paylaş, Flormar'dan renkli kozmetik ürünleri ve parfüm içeren şık bir makyaj çantası kazanma şansını yakala! Flormar Türkiye'yi Twitter'da takip etmeyi unutma! Twitter

arkadaşlar birşey sormak istiyorum kart no vs leri girdim kırmızı yazı ile kaydınız başarıyla gerçekleştirildi yazdı
o arada %100 açıktı tıkladım ama hiç bir şey olmuyorki yani bastığımı anlamam için bir şeyde yazmadı

sistem çöktü 42 ürün varken kaydettim ama sonra kaydedildiğinde -695 fln yüzde 75 indrm gösteryodu nsl olcaz şimdi yine 75lik fln kaptım anca glba püff faceteki daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…