Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yada şöyle sorayım kaydınız gerçekleştiği dediği andaki hangi yüzdelik açıksa oradan mı kazanmış oluyoruz?

neden böyle detaylı soruyorum çünki geçen haftada aynı şey oldu kaydınız alınmıştır dedi
kazandım sanıp migrosa gidince de birşey yok dedi oradaki kız.

bu moneyden birşey anlamıyorum maalesef.

Hemen kontrol et birdahakine Money'in sayfasında " MONEY CLUB'IM " sekmesi var , ordan hemen teyit edebilirsin.Anında karta yansıtıyorlar..

ya bu ne ya saatlerdir bekliyorum lanet olsun bilsem beklemezdim. site çöktü yok ürünler bi geldi bi gitti.yok hepsi bitti yok tümü geri geldi.kaydınız alındı diyo ne olduğu belli değil.bu nerdi ya.bide herkes 3 tane kaptım diyo insna kendini enayi gibi hissediyo.tüm günüm mahvoldu yuh ya

money kartımı şimdi kontrol ettim, danino çilekli %100 kampanyası var, yüklenmiş..bu ne zamandı ki,h,ç hatırlamıyorum..:44:
face sayfasından olanmı acaba?

kızlar Rinso açıklandı mı?tarot şeysi yani..

Çiçekler Tarot Açıyor'da falına bakarak gelecekten tüyolar alan kullanıcılarımız arasından yaptığımız çekilişle bizden Tarot destesi ve 1 adet Rinso sıvı kazanan talihlilerimizi kutluyoruz :)

Armağan Dis
Gizem Keser
Pelin Soğancı
Pınar Vural
Seda Yılmaz

3 hafta kazananlarıymış 15 martta açıklanmış

kızlar Rinso açıklandı mı?tarot şeysi yani..

şimdi baktım da 2 mart - 7 mart - 15 mart tarihlerinde açıklanmış ilk üç hafta
yani belirli günleri yokmuş ama 1-2 güne açıklanır heralde..

bu arada 'kaliteyi tanıyalım' diye bir sitede düzenli olarak düzenlenen kampanyalar varmış, gıgıla sorun gösteriyo
ilgilenen olursa bir baksın

money den sonra herkes kayboldu. Beklemekten yorulmuşuz demek ki.

pazara gittim geldim kaçırmışımdır diyodum komşucuklara bile uğramadan eve geldim a oan da başladı ve kitlendi bukartla girdiniz diyip duruyordu koca daha yeni şifre istedi control ettim %100 benimde bedavam oldu sonunda gerçi geçen hafta da 70 kuruşa şeftali suyum olmuştu öncekiler %25 ti almadım duruyo kartta

bide fıstıklar bunların son günü 31 mart anca hafta sonu gidiyoruz unutmayın

kızlar facebook halı shop tan 50 tl kazanan var mı aramızda?

ben aldım kodu,halısını beğenip seçenler ödeme yapanlar bile var,aramızda var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…