Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

13. Kampanya – Kazananlar:

Arzu Akdağ, Mustafa Eslek, Bahar Taşkıran, Mehmet Uysal, Arzu Balçın, Ramazan Özburun, Hümeyra Nazlı Özyılmaz, Ali Fuat Hınız, Necati Yüce, Tuğçe Aykut Caner, Hasan Yeşilbaş, Osman Tayyar

Kazananları tebrik ediyoruz :)
Kampanyamıza katılan herkese teşekkürler...

Royce un geçen hafta videolu bi ayrışması vardı ya kaç kez royce diyor onu sormuştu, onun sonuçları bu, ben yokum tabii ki de.

bu arada ferroli'den 4 farklı stcker geldi bize de bugün de colgate'ten bit kadar diş macunu, adamcağız kaç kat çıktı onu vermek içinçok üzüldüm (

ya kızlar %100 nasıl yapıyosunuz? :26:

güvenlik kodu sormuyo mu size??? :44:

ben o numaraları girene kadar bana anca % 50 kalıyo ya

Güvenlik kodu hele en karışık olandan denk geliyor her seferinde , kolayı " hemen değiştir" yapıyorum

Son düzenleme:

ya kızlar %100 nasıl yapıyosunuz? :26:

güvenlik kodu sormuyo mu size??? :44:

ben o numaraları girene kadar bana anca % 50 kalıyo ya

numaraları ezbere biliyorum önce güvenlik koduna bakıyorum beğenmezsem değiştiriyorum sonra kart no ve tel no valla yetişiyorum ben de bu işi buradan öğrendim 7-8 haftadır yapıyorum daha önce kimseden duymamıştım çevremdekilere söylüyorum .kimse bilmiyor sahi merak ettim ne kadar zamandır var tıkla kazan?

Güvenlik kodu hele en karöaşık olandan denk geliyor her seferinde , kolayı " hemen değiştir" yapıyorum

ayy cnm gıcık oluyorum ben şu kodu girmeye. değiştir diyprum. daha beteri geliyo. bugün kaç kere yaptım hep hata verdi sonuında % 50 yi zor kaptım.

ben saati alıyım dedim de 9.90 tl kargo parası istiyo cnm o yüzden vazgeçtim, saatlerin kalitesi nasıl anlamadım 89,00 tl yazıyo ama bana öyle hiç de inandırıcı gelmedi, bilen varsa yazabilirmi ? :26:

yapı kredi trendyol kampanyası için 20tl yüklemesi bugün olmayacakmıydı, yapan varmı acaba hiç
geçengün eşim için ykb ye üye oldum, ama size özel sayfası diye bir sayfa görünmüyor ykb de..
kodlarda oradan alınacak..ellerine yüzlerine bulaştırdılar

ben saati alıyım dedim de 9.90 tl kargo parası istiyo cnm o yüzden vazgeçtim, saatlerin kalitesi nasıl anlamadım 89,00 tl yazıyo ama bana öyle hiç de inandırıcı gelmedi, bilen varsa yazabilirmi ? :26:

nette baktım ben o marka zaten 10 tl satılıyor,alıcaktım ama vazgeçtim..

kızlar bebeksepetimde ilk 10a girmek için kaç puanda olmak gerekiyo bilen var mı yaaa:44::44::44:

Mammamia Mammamia
Cumartesi

Ve sonunda yarışmamız başladı... Gelinklik ayakkabın ne renk olmalı ? 30 Mart tarihine kadar mammamia sayfasının solundaki YARIŞMA sekmesinden uygulamamıza katıl, bilgilerini gönder ,iki tane ayakkabı kazan... Haydi başla...

kızlar facebook halı shop tan 50 tl kazanan var mı aramızda?

ben aldım kodu,halısını beğenip seçenler ödeme yapanlar bile var,aramızda var mı ?

bende 50 tl kazandım fakat ürünlerin hepsi tükenmiş haziran son kullanma tarihi ozamana kadar bişey bulurum herhalde

linkini paylasirmisin:)) bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…