%100 money3 tane kendime aldım:))
ya kızlar %100 nasıl yapıyosunuz? :26:
güvenlik kodu sormuyo mu size??? :44:
ben o numaraları girene kadar bana anca % 50 kalıyo ya
ya kızlar %100 nasıl yapıyosunuz? :26:
güvenlik kodu sormuyo mu size??? :44:
ben o numaraları girene kadar bana anca % 50 kalıyo ya
Güvenlik kodu hele en karöaşık olandan denk geliyor her seferinde , kolayı " hemen değiştir" yapıyorum
fikri mühim olabilir benimde yüklenmişmoney kartımı şimdi kontrol ettim, danino çilekli %100 kampanyası var, yüklenmiş..bu ne zamandı ki,h,ç hatırlamıyorum..:44:
face sayfasından olanmı acaba?
kızlar bu netvarium dye bi site var bi ara üye olmuşum ben saat veriyo ücretsiz diyo ama bi şartı var mı acaba :26: bide money nie başlamıyo acep ve de kaç gündür geziyorum bütün migrosları cheesecake yok hiçbirinde ne saçma
geçengün eşim için ykb ye üye oldum, ama size özel sayfası diye bir sayfa görünmüyor ykb de..yapı kredi trendyol kampanyası için 20tl yüklemesi bugün olmayacakmıydı, yapan varmı acaba hiç
ben saati alıyım dedim de 9.90 tl kargo parası istiyo cnm o yüzden vazgeçtim, saatlerin kalitesi nasıl anlamadım 89,00 tl yazıyo ama bana öyle hiç de inandırıcı gelmedi, bilen varsa yazabilirmi ? :26:
ben saati alıyım dedim de 9.90 tl kargo parası istiyo cnm o yüzden vazgeçtim, saatlerin kalitesi nasıl anlamadım 89,00 tl yazıyo ama bana öyle hiç de inandırıcı gelmedi, bilen varsa yazabilirmi ? :26:
Dankek
https://www.facebook.com/dankek?sk=app_214193718679331
1. Kırmızı bluz, kot, kırmızı çorap.
2. Kakaolu ve sadeli kek. Çikolata ve karamel sos.
3. Salon
bence kakaolu ve sade kek, çikolata ve karamel sos olmalı
kızlar facebook halı shop tan 50 tl kazanan var mı aramızda?
ben aldım kodu,halısını beğenip seçenler ödeme yapanlar bile var,aramızda var mı ?
Mammamia Mammamia
Cumartesi
Ve sonunda yarışmamız başladı... Gelinklik ayakkabın ne renk olmalı ? 30 Mart tarihine kadar mammamia sayfasının solundaki YARIŞMA sekmesinden uygulamamıza katıl, bilgilerini gönder ,iki tane ayakkabı kazan... Haydi başla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?