ya ben bu yarışmayı oynayamıyorum...gecen haftalarda bi uğraştım olmadı..sildim..şimdi yine bu adresten girdim..izin veriyorum..tam oyunu için tıklıyorum boş sayfa çıkıyor.
kfc den snackbox kazanmışım
tavuk ve patatesden oluşan bir menü
yanlış mı hatırlıyorum ödüllerde bu yoktu :26:
gunun ayakkabısından kazanmıstım cnmgule gule kullan canm nerden kazanmıstın
bu arada avon hedıye rujum gelmedı aras ve yurt ıcı kargoyu aradım adıma kargo yok dogadanı gonderdık dıolar oda ortada yok
Lipton
Lipton Soru Cevap yepyeni sorular ve yepyeni ödüllerle tekrar karşınızda! Yarından itibaren her gün saat 11.00'de sorulacak sorulara doğru cevap ver, Lipton çay paketleri kazanma şansını yakala!
sınemısssssss gule gule otu yenı evınde saglıklanslm 1 haftaya geçkin süredir bakamadım ev taşıma işimiz vardı neseki yeni evimize taşındık bi kaç ufak tefekler kaldı
dün daybuday günüymüş paralar harcanmış alışveriş yapanlar iyi günlerde kullansın
baanada ferroliden 2 paket stıckerla colgate geldi bu arada..
güncel kampanyalarda bi değişiklik var mı caba ?
biri yazabilir mi ne var ne yok?
Maggi Türkiye
MAGGI Facebook sayfamızın ve web sitemizin 1.yaşını sizlerle birlikte kutluyoruz!
Siz de heyecanımıza ortak olmak için 1.yıl kutlamamızı PAYLAŞın, MAGGI ürünleri kazanma yakalayın.
***Gün boyunca Maggi Türkiye 1 Yaşında uygulamamıza girip arkadaşlarıyla paylaşan ve formu dolduran ilk 500 takipçimiz Maggi ürünleri kazanacaktır.
kızlar kazandıgımızı nasıl anlıyoruz bılgılerınız ulastı dedı sadece
benden başka Duru duş jeli hediyesi gelmeyen oldumu?
liptonun cevabını bilen varmı bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?