Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Çiçekler Tarot Açıyor'da falına bakarak gelecekten tüyolar alan kullanıcılarımız arasından yaptığımız çekilişle bizden Tarot destesi ve 1 adet Rinso sıvı kazanan talihlilerimizi kutluyoruz :)

Ayten Yelkenci

Enderi Ender

Canan Levent

Çağdaş Ulaş Tekin

Deniz Uçak

ToyzzShop
Yarışma Başlıyor!

Dün yaptığımız yarışmamızda Vur Vur Yapıştır, Afacan Dogi, Çorbamda Sinek Var, Everest Macerası, Koca Burun Bruno ve Dino Saldırısı’nın çocukların favori oyunlarından olduğunu belirtmiştik.

Bugünün sorusu : Bu keyifli oyunlar arasında “Everest Macerası” isimli oyunun "www.toyzzshop.com" da ürün özellikleri bölümünde bulunan “ürün kodu” nedir?

Sorunun doğru yanıtını, mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 18.’ye “Everest Macerası”, 142.’ye “Çorbamda Sinek Var” ve 299.’ye ” Vur Vur Yapıştır” hediye.

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir. Kazananlar saat 15:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

cvp -Ürün Kodu T01005007

All About İlknur
Merhabalar,
çekiliş sonucunda 1. seti kazanan arkadaş bana ulaşmadığı için çekilişi yeniledim. Yeni talihli 13. numara ile yorum yapan Yeliz Burak dır. En yakın zamanda ikocan82@gmail.com adresine adres ve iletişim bilgilerinin göndermeni rica ediyorum Yeliz.
Yeni çekilişlerde görüşmek umuduyla

gule gule kullan canm nerden kazanmıstın

bu arada avon hedıye rujum gelmedı aras ve yurt ıcı kargoyu aradım adıma kargo yok dogadanı gonderdık dıolar oda ortada yok
gunun ayakkabısından kazanmıstım cnm
Lipton
Lipton Soru Cevap yepyeni sorular ve yepyeni ödüllerle tekrar karşınızda! Yarından itibaren her gün saat 11.00'de sorulacak sorulara doğru cevap ver, Lipton çay paketleri kazanma şansını yakala!

sınemısssssss gule gule otu yenı evınde saglıklan

kızlar kazandıgımızı nasıl anlıyoruz bılgılerınız ulastı dedı sadece

Kızlar nihayet sonunda Nestle Damak dan kazandığım çikolatalarım azönce geldi tam 32 adet nestle çikolata.... )
Sabah kahvemle süper gidicek şimdi.....Yuppyy Yupppyy

Best Western Turkey
Değerli katılımcılarımız,

BEST WESTERN Taşhan Business & Airport Hotel kampanyamız sona ermiştir. Kampanyamızın sonunda, Sayın Sevda Güner İstanbul Bakırköy'de bulunan Best Western Taşhan Business & Airport Hotel'den 1 gece çift kişilik hafta sonu konaklaması kazanmıştır.

Sevda Hanım, hediyenizi güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Sizinle iletişime geçmemiz için telefon numaranızı info@bestwestern.com.tr adresine e-mail yolu ile göndermenizi rica ediyoruz. Küçük bir hatırlatma: Hediyeniz 31.12.2012 tarihine kadar geçerli olacaktır ve konaklamanız öncesinde rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

Facebook takipçilerimize özel sürprizlerimiz için bizi takip etmeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…