Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yoğun bir telefon trafiği ve kovalamaca sonucu bugün benimo larım geldi şükür.

kaldı duş jelim şimdide onun peşine düştüm.

ya zaten birşeycikler kazanamıyorum kazandığım da gelmiyor peşinden koşturuyor

PiniGO. Katlanabilir Cep Telefonu Şarj Standı 1,90 TL
bunu görmemişim ben görseydim alırdım
silikon tabanlıkda geçen gün bedava üründü 3.90 kargo ödeyip almıştım beğendim ben

kızlar bu fikir metreden aldıgımız çeklerin kodlarını kullanacagımız zaman girsek oluyormu aldıgım gibi onaylamamıza gerek varmı:128:

Morhipo
Kutlamalarımız devam ediyor! Özel İndirim Kulübü’ nde kampanyada olan fotoğraftaki lacivert Bambi ayakkabıyı kazanmak isteyenler! Hediye edeceğimiz bu ürünün açıklama kısmında bulunan ürün kodunu yarisma@morhipo.com ile paylaşan 50. 150. ve 250. kişi, bu çok özel Bambi ayakkabının sahibi olacak! Hepinize bol şans! Duvardan katılım kabul edilmemektedir. Herkes yalnızca 1 kere katılabilir. Kazanan bu postun altında duyurulacaktır! %90

Ürün Adı : P0520052002 Ayakkabı

kaptim bitane tesekkür ederim haber verdigin icin
islem tamamlanmistir yazdi ama kartima baktim daha yok gelir herhalde

Lipton | Facebook

Lipton Soru Cevap yepyeni sorular ve yepyeni ödüllerle tekrar karşınızda! Yarından itibaren her gün saat 11.00'de sorulacak sorulara doğru cevap ver, Lipton çay paketleri kazanma şansını yakala!

benim kartta geçen haftanın cappy side duruyodu almıştım ama 31 martta sıfırlanıyo karttan...

kafam karıştı tekrar düşer mi acaba diye.

sizde varmıydı cappy yoksa şimdi mi yüklendi...

ben cappy i dağıttığı zaman alamamıştım. elektriklerimiz kesikti şimdi ki yüklemeden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…