Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu moneyi biri anlatabilirmi bana nedir bu üye mi olunuyor

bak canım migrosa gittiğin zaman bir migros money kart alıyorsun eve gelince money club sitesi denen yere ve face adresine kayıt yaptırıyosun money club sitesine kayıt yaparken şifre aldığın zaman tıkla kazandan kazandıklarını oarad açıp görebilirsin ayrıca bu sayfadan tıkla kazan oluyır salı günleri kart numaranı girip promosyona kayıt yaptırp kazanıyorsun ogün ne veriyorsa artık facebook ta kayıtlı olduğu zaman daha kolay oluyor işler sadece money clup kartını tıklaman yeterli oluyor biraz karışık ama zamanla öğrenirsin

Son düzenleme:
kızlar bu moneye sazan vari hemen atladıkta onay veren kod bende başkaydı ve facede de money clup tada yok böyle yarışma ve su gözüküyor ama ben meyvesuyunu zaten %75 le almıştım şuan o ve pril gözüküyor ama face kodumu baştan düzenleyince yine başka nolar çıkıyor sizinde öylemi ve linke tıklayınca sadece oısım çıkıyo

ay kendi yazdığımı çözemicem siz nasıl çözceksiniz

https://www.zidaya.com/customer/welcome/?gclid=COSjr5nf-64CFQhe3wodlWAaxw

Kızlar bunu buldum , herkese 50 lira hediye diyor şartlar bunlar

Kupon kodunuzu ürünleri sepetinize ekledikten sonra ödeme sayfasında kupon kodu yazan kutuya girerek indiriminizi alabilirsiniz.
Bu kupon kodu 2 kullanımlıktır ve her kullanımda 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL indirim kazanırsınız.
Bu kupon 50 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.
Kupon kodu sitemizde kayıt olma tarihinizden itibaren 30 gün geçerli olacaktır.

Son düzenleme:
fikrimetreden alınan çekle mi alışveriş yaptınız da geldi 20tl yoksa normal bir şekilde çeksiz alışverişten mi geldi ?

kızlar fikirmetrede anket doldurdum 10 tl çek kazandım daybuydaydan bu çekleri artırabılıyormuyuz aynı uyelıkten?

Maggi Türkiye

MAGGI Facebook sayfamızın ve web sitemizin 1.yaşını sizlerle birlikte kutluyoruz!
Siz de heyecanımıza ortak olmak için 1.yıl kutlamamızı PAYLAŞın, MAGGI ürünleri kazanma yakalayın.

***Gün boyunca Maggi Türkiye 1 Yaşında uygulamamıza girip arkadaşlarıyla paylaşan ve formu dolduran ilk 500 takipçimiz Maggi ürünleri kazanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…