Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bücürük
Bücürük'ten 50 TL'lik hediye çeki kazanma şansına ne dersiniz?
Yapmanız gereken tek şey, bu fotoğraftaki Elbisenin hangi yaş aralığı için olduğunu adınız, soyadınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte kampanya@bucuruk.com.tr adresine e-posta olarak göndermek! Doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle bir takipçimiz 50 TL'lik hediye çekinin sahibi olacak.

Unutmayın, cevabı Bücürük Shop adresine giderek bulabilirsiniz! Bol Şans..

cevabı bulan Allah rızası için paylaşsın bulamadım :30::26:

300 kişi olunca noluyor

bi resim seçip altına bu resim benimdir die yazıyormuşsun, sonra o yorumu işte senin adını yazıp önerdi dedirtip arkadaşlarına yorum yazdırıyormuşsun, sonra o hediye senin oluyormuş galiba ben öle anladım çok da üstünde durmadım 300 kişi hayatta bulamam linke tıkla şartları orda yazıyor canım..

arkadaşlar daybuydayda arkadaşlarımızı davet ettigimiz için gelen çekleri diger gelen çeklerle birleştirebiliyormuyuz yani fikirmetreden aldıklarımız birleşmiyordu bunlardamı öyle lütfen bilen cevaplasın :49::49::16:

pizza huttan pizza-cola ve kızartma kodum var...limango tlf onaylı veya diğer sitelerden olan çeklerle değiştirebilirim..özelden msj atın..

maggi kazananlarını tebrik ederim..:13:
merekila cııım bütün sülale kazanmış,afiyet olsun..:27::13:

o değilde pişman oldum bi adrestende senin adını yazıp senin adresini yazmadığıma :14: katılırken sürekli hem kk da hemde facede online olup olmadığına baktım haber vermek için ama senin adına katılmak aklıma gelmedi :31:
neyse evi biliyom nasılsa maggi gelince elime alır çalarım kapını :1:

Son düzenleme:
bende uye olmayacaktım ama bı suru uye olan var tc noyuda aynı kısı bırden fazla kayıt olmasın dıe ıstıolarmıs bı suru yere verıoz tc no deneyelım dedım

http://www.0lira.net/app/

https://www.facebook.com/0Lira.net

canım bu arada doğadan büyülü bohça şeysi geldi 16 tane çay var içinde 1 paket standart 5 tl lik bir çay yani :) içindeki bardak da kırılmış çünkü kağıt poşetin içine atıvermişler bir kutuya dahi konmamış yani o kadar beklediğimize değmedi.. bu arada bitene kadar 30 tl veriyor ama denedim her alışverişte 2 tl sini düşüyor ben de kullanmadım sahtekarlık gibi geliyor bu çekler kızıyorum sırf bizi çekmek için yapılıyor işe yarar birşey de yok zaten sitede bilgilerinize kızlar

Back
X