Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bücürük
Bücürük'ten 50 TL'lik hediye çeki kazanma şansına ne dersiniz?
Yapmanız gereken tek şey, bu fotoğraftaki Elbisenin hangi yaş aralığı için olduğunu adınız, soyadınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte kampanya@bucuruk.com.tr adresine e-posta olarak göndermek! Doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle bir takipçimiz 50 TL'lik hediye çekinin sahibi olacak.

Unutmayın, cevabı Bücürük Shop adresine giderek bulabilirsiniz! Bol Şans..

cevabı bulan Allah rızası için paylaşsın bulamadım :30::26:

6/9 yaşa ait tatlım...:34::34::34:

kızlar migrosa gittim %100 prilimi ve cappymi aldım para vermeden cıktım herkes bana baktı :D cok cabuk tükeniyormus pril gelmeside zman alıyormus son 3 tane kalmıstı ben gittigimde acele edin derim

iyi pazarlar kimseler yok topikte..hava güzel, herkes gezmelere gitmiş..
bizde sabahtan çıktık,boğaz sefası yapıp, bi koşu geldik eve.:10:.:1:
lipton un cvp İlk Hasat ve Earl Grey yaptım

iyi pazarlar kimseler yok topikte..hava güzel, herkes gezmelere gitmiş..
bizde sabahtan çıktık,boğaz sefası yapıp, bi koşu geldik eve.:10:.:1:
lipton un cvp İlk Hasat ve Earl Grey yaptım

ben bi yere gidemedim :14: herif hep çalışıyo hep çalışıyo :14: bende bebemi aldım şöyle annemlere doğru gidip geldik :24:
bende ilk hasat ve Earl Grey yaptım
bide iki gündür şu kfc bana bişeyini kaptırmıyo :31:

ben bi yere gidemedim :14: herif hep çalışıyo hep çalışıyo :14: bende bebemi aldım şöyle annemlere doğru gidip geldik :24:
bende ilk hasat ve Earl Grey yaptım
bide iki gündür şu kfc bana bişeyini kaptırmıyo :31:

dur be canım, hava yeni açıldı..daha çook gidersiniz bi yerlere..
ama herif naapsın ,2 bebe, bi hatun ,çalışcak tabisi..:27:
:52:

bu hafta dettol ve veet açıklamadı hala :26:
önceden cuma akşamları açıklıyodu sonra cumartesiye sarkıttı şimdide hiç açıklamıyo :31:

bu hafta dettol ve veet açıklamadı hala :26:
önceden cuma akşamları açıklıyodu sonra cumartesiye sarkıttı şimdide hiç açıklamıyo :31:

aynen yaaa..cuma akşam 5 ten sonra açıklanırdı..c.tesi başladılar..
şimdi hiiiç..:35:

annermin dettolü geldi kullandık bilem, bizim ne colgate geldi ne dettol:14:

selam herkese

güzel havada maalesef evdeyim:43: 2 çocuk bi herif çamaşır bulaşık ütü oyyyy oyyyy

rexonada ne kadar puanınız var. ben herşeyi paylaştım şu an 119,000 puanım var. rexona standı şansımı kaçırdım ankaraya geleli çok olmuş.acaba ne durumdayım merak ettim siz de puanlarınızı yazar mısınız ?

selam herkese

güzel havada maalesef evdeyim:43: 2 çocuk bi herif çamaşır bulaşık ütü oyyyy oyyyy

rexonada ne kadar puanınız var. ben herşeyi paylaştım şu an 119,000 puanım var. rexona standı şansımı kaçırdım ankaraya geleli çok olmuş.acaba ne durumdayım merak ettim siz de puanlarınızı yazar mısınız ?

ben onu tamamen unutmuşummm iyi ki hatırlattın canımm:53:

kılzar limangoda kargo bedava 20 tl çekimle alışveriş yaptım sepette ürünüm satın alıyorum ama kargo bedeli düşmedi:26: çek ile kullanınca kargo ücretlimi oluyor,yada nerde hata yaptım acil cvp bekliyorum bilgisi olanlardan:34:

kılzar limangoda kargo bedava 20 tl çekimle alışveriş yaptım sepette ürünüm satın alıyorum ama kargo bedeli düşmedi:26: çek ile kullanınca kargo ücretlimi oluyor,yada nerde hata yaptım acil cvp bekliyorum bilgisi olanlardan:34:

aynen öyle oluyor canım

Back
X