Ben neden linki bulamıyorum acababen aldım az önce.. bi sorun da çıkmadı. indirim geçerliydi. daha önceden 50 şimdi 75 indirimim vardı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben neden linki bulamıyorum acababen aldım az önce.. bi sorun da çıkmadı. indirim geçerliydi. daha önceden 50 şimdi 75 indirimim vardı.
Bücürük
Bücürük'ten 50 TL'lik hediye çeki kazanma şansına ne dersiniz?
Yapmanız gereken tek şey, bu fotoğraftaki Elbisenin hangi yaş aralığı için olduğunu adınız, soyadınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte kampanya@bucuruk.com.tr adresine e-posta olarak göndermek! Doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle bir takipçimiz 50 TL'lik hediye çekinin sahibi olacak.
Unutmayın, cevabı Bücürük Shop adresine giderek bulabilirsiniz! Bol Şans..
cevabı bulan Allah rızası için paylaşsın bulamadım:26:
degıselımm cnmmoda elinizde sitesine ait 20 tl indirim kuponum var kola çekiyle değişmek isteyen olursa verebilirim
superbu gün evde yoktum avon rujlarım gelmiş nihayet kırmızı kırmızı sürer gezerim artık![]()
iyi pazarlar kimseler yok topikte..hava güzel, herkes gezmelere gitmiş..
bizde sabahtan çıktık,boğaz sefası yapıp, bi koşu geldik eve..
lipton un cvp İlk Hasat ve Earl Grey yaptım
ben bi yere gidemedimherif hep çalışıyo hep çalışıyo
bende bebemi aldım şöyle annemlere doğru gidip geldik
bende ilk hasat ve Earl Grey yaptım
bide iki gündür şu kfc bana bişeyini kaptırmıyo![]()
bu hafta dettol ve veet açıklamadı hala :26:
önceden cuma akşamları açıklıyodu sonra cumartesiye sarkıttı şimdide hiç açıklamıyo![]()
selam herkese
güzel havada maalesef evdeyim2 çocuk bi herif çamaşır bulaşık ütü oyyyy oyyyy
rexonada ne kadar puanınız var. ben herşeyi paylaştım şu an 119,000 puanım var. rexona standı şansımı kaçırdım ankaraya geleli çok olmuş.acaba ne durumdayım merak ettim siz de puanlarınızı yazar mısınız ?
kılzar limangoda kargo bedava 20 tl çekimle alışveriş yaptım sepette ürünüm satın alıyorum ama kargo bedeli düşmedi:26: çek ile kullanınca kargo ücretlimi oluyor,yada nerde hata yaptım acil cvp bekliyorum bilgisi olanlardan![]()