Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım bu arada doğadan büyülü bohça şeysi geldi 16 tane çay var içinde 1 paket standart 5 tl lik bir çay yani :) içindeki bardak da kırılmış çünkü kağıt poşetin içine atıvermişler bir kutuya dahi konmamış yani o kadar beklediğimize değmedi.. bu arada bitene kadar 30 tl veriyor ama denedim her alışverişte 2 tl sini düşüyor ben de kullanmadım sahtekarlık gibi geliyor bu çekler kızıyorum sırf bizi çekmek için yapılıyor işe yarar birşey de yok zaten sitede bilgilerinize kızlar

afıyetle ic canm cayını hangı kargo getırdı bıde cogu kısının bardak kırık cıktı galıba hatta bırısı resım gonedrmıs tekrar yollayacaklarmıs bence sende sole

afıyetle ic canm cayını hangı kargo getırdı bıde cogu kısının bardak kırık cıktı galıba hatta bırısı resım gonedrmıs tekrar yollayacaklarmıs bence sende sole

evet herkes yazmış okudum ben de şimdi :) bu arada dün aradılar bir ilgi bir alaka ,altı üstü bir çay ve bardak dedim ben de :D o da kırık geldi zaten, kargonuz mng ile gelecek birkaç farklı şirketle çalışıyoruz dediler yani gelir canım ama koskoca firma eline yüzüne bulaştırdı 8 Mart gibi özel bir gün hediyesini :D

evet herkes yazmış okudum ben de şimdi :) bu arada dün aradılar bir ilgi bir alaka ,altı üstü bir çay ve bardak dedim ben de :D o da kırık geldi zaten, kargonuz mng ile gelecek birkaç farklı şirketle çalışıyoruz dediler yani gelir canım ama koskoca firma eline yüzüne bulaştırdı 8 Mart gibi özel bir gün hediyesini :D

aynen canm hayırlısı olsun keske daha ıı sarsalarmıs bardakları sonucta kırılabılr

2kez kargocu geldi ikisinde de evde yoktum sürat kargo gelmiş colget getirmiş

koskoca colgate palmolivden çıka çıka 22milim lik macun fuarda bile 14lükmü ne dağıtmışlardı pekte cimriler

ay bulmuşta bunamış gördüm kendimi :27:

Arkadaşlar geçenki tıkla kazan linkindeki damla su yerine cappy yüklenmiş diyenler vardı.Acaba alan oldu mu:26:
bi yer de okudum o link 27 mart salı gününün linkiymiş.Salı günü tıkla kazan olmazsa şaşırmayın.Çünkü link önceden bulunmuş ve tüm ürünler bitmiş sayemizde :1: öyle diyolar :1:

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçenki tıkla kazan linkindeki damla su yerine cappy yüklenmiş diyenler vardı.Acaba alan oldu mu:26:
bi yer de okudum o link 27 mart salı gününün linkiymiş.Salı günü tıkla kazan olmazsa şaşırmayın.Çünkü link önceden bulunmuş ve tüm ürünler bitmiş sayemizde :1: öyle diyolar :1:

bugün gazetede tam boy ilanı vardı tıkla kazan yarışmasının. 2 adet 1,5 lt lik damla su vereceklermiş.facebookta olacakmış yarışması.geçen akşam ki olay ise daha önce cappy dağıttığında %100 alanlara tekrar yükleme yapılmamış. diğer kişiler alabilmiş.başka bir forumda okudum ama henüz gidip almadım.

bugün gazetede tam boy ilanı vardı tıkla kazan yarışmasının. 2 adet 1,5 lt lik damla su vereceklermiş.facebookta olacakmış yarışması.geçen akşam ki olay ise daha önce cappy dağıttığında %100 alanlara tekrar yükleme yapılmamış. diğer kişiler alabilmiş.başka bir forumda okudum ama henüz gidip almadım.

bana migros çok uzak olduğundan ancak gelecek hafta cumartesi ailecek alışverişe çıktığımda alabilicem :26: ama merak ediyorum bana yüklendi mi diye.Çünkü geçenki cappy yi kaçırmıştım.Gerçi artık katılmıyorumda çünkü alamıyorum hızlı davranıpta :31:

büyük ihtimal doğru açıklama yapmıyolar ve tıkla kazanda 1hafta daha varken kampanya bitti yazıyor moneyclub kartta ikikez yüklü olanlara vermişler capy meyva tanem ikitane gözüküyorsa veriliyormuş ben %75 kazanmıştım ogünde %75 e yetişmiştim yüklenmemiş bana özel kısmından şifreyle bakabiliyoruz bakarsanız :34:

büyük ihtimal doğru açıklama yapmıyolar ve tıkla kazanda 1hafta daha varken kampanya bitti yazıyor moneyclub kartta ikikez yüklü olanlara vermişler capy meyva tanem ikitane gözüküyorsa veriliyormuş ben %75 kazanmıştım ogünde %75 e yetişmiştim yüklenmemiş bana özel kısmından şifreyle bakabiliyoruz bakarsanız :34:

bana da % 75 çıkmıştı almıştım, şu an geçen geceki tıkla kazandan sonra yüklenen % 100 cappy görünüyor yani iki kere yüklenmiş oldu bakalım alırsam ne denecek alabilirsem yazacağım çıkmaya fırsat olmadı bir türlü

https://www.facebook.com/Bidicin
böyle bişey gördüm facedeki kampanyacılardan pek anlamadımya
arkadaş şöyle yazmış belki aramızdandır

çok güzel bir site aklınıza gelebilecek her ürün açık artırmaya giriyor ve diğer siteler gibi yuksek teklif veren değil açık artırma süresi boyunca eğer başkası bidilemezse siz kazanıyorsunuz açık artırma süresi 45 sn yada 1 dk genelde.siteden çok uyguna bidiçip satın alıyor ve deliler gibi oy toplamadan bidileyerek istediğiniz ürünü kazanıyorsunuz zaten sistem çok basit ve bidicin.com ve Bidittin size herkonuda yardımcı olacaktır..bol şans arkadaşlarrrr

bu arada carefully markabebeden % 50 indirim çekini paylaşmıştın teşekkür etmeye fırsatım olmadı özelden mesaj atamıyorum en az 100 kez buradan mesaj paylaşmak gerekiyormuş sanırım . çok güzel şeyler aldık oğluma inşallah 10 katını sen kazanırsın ;)

ben aldım az önce.. bi sorun da çıkmadı. indirim geçerliydi. daha önceden 50 şimdi 75 indirimim vardı.

Back
X