Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Zidaya'yı keşfedin. Açılışa özel üye olan herkese 50 TL hediye çeki...

Zidaya, Alman Rocket-İnternet adlı dünyaca ünlü online satış yapan firmanın ülkemizde açtığı sitelerden biridir. Evimister.com'un kardeşi olan zidaya.com'da piyasadaki agresif indirimlerin adresi olacak gibi.

Güvenle alışveriş yapabilirsimiz.

yine yok yine yokk
dankek de yokum,fikiryumağındayokum,dettol ve veet hiç olmuyo....
nerede yanlış yapıyorum acaba. gerçekten bu kadar mı şanssızım yaaa

çok kişininki gitmiş ama benimki gelmedi hala:18:

Benimki gelmiş 21 inde ama kargoyla görüştüm yok diyor.Geri gitmiş sanırım.Nereyi arayacağımı da bilmiyorum.:50::50:Sayfalarına yazsam yazdığım görünmezz saçma 500 avona kayıt yorumları arasından :47::47::47:

Son düzenleme:
Benimki gelmiş 21 inde ama kargoyla görüştüm yok diyor.Geri gitmiş sanırım.Nereyi arayacağımı da bilmiyorum.:50::50:Sayfalarına yazsam yazdığım görünmezz saçma 500 avona kayıt yorumları arasından :47::47::47:

off sorma o yorumlar beni de sinir etti!

kargoya hep soruyorum , bi şey yok diyor, geri dönmüş olamaz benimkisii ki kargo tanıdık ama bilemedim:26:

MEGA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEN HEDİYELİ KAMPANYA
3 Üyemizin Tasarım Harikası ARZUM Fırrın Ekmek Kızartma Makinesi AR 232 Kazanacağı Kampanyamıza Katılmak İçin
Mega Alışveriş Merkezleri : Kavacık-Beykoz-İSTANBUL
'sitesinde ana sayfada bulunan E-BÜLTEN sistemimize kayıt olmanız
-Duvarımızın dan beğendiğiniz 1 ürünü kendi profilinizde paylaşmanız
4 nisan günü son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz.

https://www.facebook.com/megaavm?sk=wall

Zidaya, Alman Rocket-İnternet adlı dünyaca ünlü online satış yapan firmanın ülkemizde açtığı sitelerden biridir. Evimister.com'un kardeşi olan zidaya.com'da piyasadaki agresif indirimlerin adresi olacak gibi.

Ayakkabıdan Giyime Mobilyadan Kozmetiğe Tüm Alışverişler için Zidaya!

Tadlugaciiii müjdemi isterim :74:
anan dankekten kazanmışşş :66:
ama ne ben ne anam ne bacım ne emmimin uşakları torunları dünürler,dünürlerin hısımları kimsecikler yokkkk :14:
annene de de bana bi selam yollasın belki kör talihim kapanan bahtım açılır :31:

ama ne ben ne anam ne bacım ne emmimin uşakları torunları dünürler,dünürlerin hısımları kimsecikler yokkkk :14:
annene de de bana bi selam yollasın belki kör talihim kapanan bahtım açılır :31:

allah da seni güldürsün

acaba belli bi alışveriş tutarı sonrası mı verio bu çeki anlamadım :26:

$221.webp

:21::21::21::52::52:

bu 50 tl kac tllik alısverıste kullanılıo acaba

ya bu trendyol beni delirtti 5 gündür ürün kargoya verildi diyor bugün teslimatın son günü sipariş alınmışa döndü şimdi sistem

dankek ten kazanmışım şoktayım 1 kere cevapladım güncelleme falan yapmadım,kazananlar belli olmuş deyince öylesine bakayım dedim gözlerim böyle oldu adımı görünce:53::52:

:52::52::52::16:
teşekkür ederim bacııım..sağolasın müjden için.:16:.. hakkaten anama diyecem sana selam çaksın:3:

Üçüncü hafta çekilişimizde birbirinden güzel Think+ hediyeleri kazanan 10 değerli üyemizin isimleri aşağıda belirtilmiştir.

1) Çiğdem Kurt Yerlikaya
2) Birsen Usta
3) Mehtap Kaya
4) Elif Öztürk
5) Fahriye Erdem
6) Fatma Şahin
7) Gülay Korkmaz
8) Özlem Balaban
9) Huriye Yıldırım
10)Zuhal Ermek

:43::43:

Back