Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kılzar limangoda kargo bedava 20 tl çekimle alışveriş yaptım sepette ürünüm satın alıyorum ama kargo bedeli düşmedi:26: çek ile kullanınca kargo ücretlimi oluyor,yada nerde hata yaptım acil cvp bekliyorum bilgisi olanlardan:34:

evet canım ücretli oluyor..eskidendi o çeklerle kargo bedava günlerde alışveriş yapmak.:14:.trendyolda oluyor ama..

Arkadaşlar kola kodu lazım bana trendyol :(((( yardımcı olabilecek var mı değişimde yaparız farketmez....

kızlar migrosa gittim %100 prilimi ve cappymi aldım para vermeden cıktım herkes bana baktı :D cok cabuk tükeniyormus pril gelmeside zman alıyormus son 3 tane kalmıstı ben gittigimde acele edin derim

bizde 5m deydik ve koca markette 4 tanecik kalmış

kipa da indirime girmiş sürüyleydi :1: haftaya son alım tarihi

10 tl trendyol çekim var Markafoni ile değişebilirim..

Morhipo versem olmaz mı

Unnado versem :emir_bebek:

https://www.facebook.com/photo.php?pid=967288&l=9c40bcc59a&id=162684177121145
HEDİYE! Su geçirmez cep telefonu kılıfı hediye ediyoruz. 20 metreye kadar su geçirmeyen çift kilit mekanizmalı Bingo Su Geçirmez Cep Telefon Kılıfı sizin olabilir. Fotoğrafı paylaşın, yorum yazın, beğenin.
Bingo su geçirmez cep telefonu kılıflarıyla bu yaz cep telefonunuzla fotoğraf ve vdideo çekebilecek ve çok eğleneceksiniz. Unutulmaz anılara sahip olabileceksiniz.
Çarşamba gününe kadar katılabilirsiniz. Kargo kazanana aittir. (bu kargoyu da sonradan farkettim)

Herkese bol şans.

Avantajix : İnternetten Alışveriş Yapanlara Para Veren Site
Üye olduğunuz, alışveriş yaptığınız sitelerden iade veriyor. Ben büyük bi avantaj göremedim (biz ne avantajlar yakalamış hatunlarız) ama siz yine de bakın belki bi açık yakalarsınız :47: Bir de ben üye oldum öylesine ama üye olacaksak zincirleme olalım da birbirimize faydamız dokunsun :27:

Son düzenleme:
Unnado versem :emir_bebek:

https://www.facebook.com/photo.php?pid=967288&l=9c40bcc59a&id=162684177121145
HEDİYE! Su geçirmez cep telefonu kılıfı hediye ediyoruz. 20 metreye kadar su geçirmeyen çift kilit mekanizmalı Bingo Su Geçirmez Cep Telefon Kılıfı sizin olabilir. Fotoğrafı paylaşın, yorum yazın, beğenin.
Bingo su geçirmez cep telefonu kılıflarıyla bu yaz cep telefonunuzla fotoğraf ve vdideo çekebilecek ve çok eğleneceksiniz. Unutulmaz anılara sahip olabileceksiniz.
Çarşamba gününe kadar katılabilirsiniz. Kargo kazanana aittir. (bu kargoyu da sonradan farkettim)

Herkese bol şans.

Avantajix : İnternetten Alışveriş Yapanlara Para Veren Site
Üye olduğunuz, alışveriş yaptığınız sitelerden iade veriyor. Ben büyük bi avantaj göremedim (biz ne avantajlar yakalamış hatunlarız) ama siz yine de bakın belki bi açık yakalarsınız :47: Bir de ben üye oldum öylesine ama üye olacaksak zincirleme olalım da birbirimize faydamız dokunsun :27:

Unnoda da üyeliğimi de iptal ettim :3:Markafoni olursa olur olmazsa olmaz :19:

Back
X