Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

trendyoldan nerdeyse 1 ay önce aldığım bambi marka ayakkabım gelmiş, iyiki fazla para vermedim, yoksa çok üzülürdüm, bağcığını bile içine atmışlar tutkal kokusu+ heryeri tutkal içinde çok kötü :( hediye ceklerimi biriktirip almıştım benden 15tl cıktı napsam ben bunu yaa giysem ayağıma yapışcak:41::53:

trendyoldan nerdeyse 1 ay önce aldığım bambi marka ayakkabım gelmiş, iyiki fazla para vermedim, yoksa çok üzülürdüm, bağcığını bile içine atmışlar tutkal kokusu+ heryeri tutkal içinde çok kötü :( hediye ceklerimi biriktirip almıştım benden 15tl cıktı napsam ben bunu yaa giysem ayağıma yapışcak:41::53:

ürünün hatalı olduğunu söyleyip iade te cnm trendyol böyle hatalı ürünler hediye çeklerini yüklüyor.bambi den ben çok ayakkabı aldım hepsinden de mennun kaldım mutlaka gönder çekerlini yatırırlar böyle bir durumda hemen ara yada msj at

bu arada zidaya mıdır nedir verdiği 50 tllik çek fosa fiso kızlar.hepsini kullanamıyorsun 2 ye bölüyor ve çek kullanınca korgosu kdv si neredeyse çeksiz fiyata geliyor:41::47:

Son düzenleme:
BIODERMA merak ediyor: BIODERMA deyince aklınıza gelen 3 kelimeyi bizimle paylaşın!
Yarın öğlen saat 12.00'ye kadar en çok "beğeni" sayısına ulaşan 3'lünün sahibi, Sensibio H2O 1 lt kazanıyor!
LABORATOIRE BIODERMA | Facebook

beğeniliiii:ssz:

$_fotoğraf.webp benim dogi geldii :21:toyzshopp saolsunn :16:

Kampanya tarihleri arasında Vivident Tr - Ürün/Hizmet | Facebook internet sitesine ücretsiz girerek, hizmet ve ürünlerin tanıtımını izledikten sonra” Vivident senin maceran” uygulamasına ad,soyad, adres, yaş ve e-mail bilgilerini girerek kaydolan Facebook kullanıcıları bir çekiliş hakkı kazanacaklardır. Katılımcı, katılım formunu doldurmak suretiyle sadece 1 adet çekiliş hakkı kazanabilir ancak Facebook arkadaş listesinden sınırsız sayıda arkadaşını uygulamaya davet edebilir. Katılım formunu dolduran katılımcılar, Facebook uygulaması aracılığıyla kampanyaya arkadaşlarını davet ettikten sonra, davetini kabul edip uygulamaya katılan her 15 arkadaşı için 1’er çekiliş hakkı daha kazanırlar. Kampanya kapsamında 1 katılımcı 1 kez ödül kazanabilir. Aynı Facebook profiliyle yalnız 1 kez kayıt gerçekleştirilebilir. Aynı kullanıcı istediği kadar aplikasyonu oynayabilir. Kampanya yalnızca bireysel katılıma açıktır. Katılımcı, uygulamayı kampanyanın sona ereceği 17.04.2012 tarihi saat 23:59’e kadar kaldırması halinde; işbu kampanya çerçevesinde kazandığı tüm çekiliş haklarını kaybedecektir.

trendyol
NOTTIS hediyelerini @BlgrMerve 'den alacak 10 şanslı isim belli oldu! İşte @BlgrMerve 'nin seçtiği isimler: @Mrvcetn @canseelkoc @enzelkksaldi @sweetsevval @guneycavli @sevalciftci @TambellaxX @hulya_guzel @yasemiinL ve @pabucmnprensesi tebrikler :)

dankek ten kazanmışım şoktayım 1 kere cevapladım güncelleme falan yapmadım,kazananlar belli olmuş deyince öylesine bakayım dedim gözlerim böyle oldu adımı görünce:53::52:

dankekte bende ne arkads davetı ne guncelleme hıc yapmamıstım kazanmısım bu hafta
cok sukur :)

Back
X